خورش شنبلیله و لپه
( قرمه سبزی )
مواد لازم خورش شنبلیله و لپه
لپه آب پز شده یک چهارم لیوان
شنبلیله تازه خرد شده دو لیوان
زیره نصف قاشق مرباخوری
پیاز خرد شده یک چهارم لیوان
سیر رنده شده 2 حبه
فلفل سبز خرد شده 2 عدد
زردچوبه نصف قاشق مرباخوری
آرد نخود یک قاشق مرباخوری
روغن 2 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان کافی
طرز تهیه خورش شنبلیله و لپه
روغن را در ماهی تابه داغ کنید و زیره به آن بیفزایید. پس از کمی
تفت دادن، پیاز، سیر و فلفل سبز را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت
دهید.در این مرحله زردچوبه، شنبلیله، لپه و نمک را اضافه کنید و هم
بزنید.آرد نخود را روی مواد بپاشید و بگذارید کمی بپزد و خشک شود.این خورشت
را با پلو و یا نان سرو کنید.
قرمه سبزی ,طرز تهیه قرمه سبزی, آموزش قرمه سبزی
- ۹۴/۱۱/۲۶