حلیم بادنجان
مواد لازم
بادنجان قلمی - پنج عدد
عدس - دو پیمانه
پیازدرشت - یک عدد
سیر درشت - ده حبه
گوشت - 250 گرم
گردو آسیاب شده - 200 گرم
نعنا خشک - یک قاشق غذاخوری
کشک - 500 گرم
نمک و فلفل - به میزان لازم
روغن مایع برای سرخ کردن - به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا بادنجانها را سرخ کرده و کنار بگذارید، با کاغذ
روغنی روغن اضافه آن را بگیرید. پیاز و سیر را رنده کرده و با روغن سرخ
کنید. گوشت را بگذارید بپزد و بعد از گرفتن کف آن عدس، بادنجان سرخشده،
پیاز، سیر و گردو را اضافه کرده و حرارت را کم میکنیم ، هر چند دقیقه
یکبار آن را هم میزنیم تا گوشت و عدس کاملا بپزد، وقتی کاملا مواد پخت با
گوشتکوب آن را کاملا کوبیده و مخلوط کنید و دوباره روی حرارت ملایم اجاق
قرار دهید. بعد از نیم ساعت غذا آماده است (مواظب ته گرفتن حلیم باشید)
خوراک را در ظرف ریخته و با نعناداغ و کشک تزئین کرده و میل کنید.
- ۹۵/۰۳/۰۴