آموزش و طرز تهیه حلیم برای سفره های افطار
مواد لازم حلیم
گندم پوست کنده 2 پیمانه
گوشت کمی چرب 300 گرم
دارچین مقداری
نمک 1 قاشق چایخوری
شکر به میزان لازم
کره 100 گرم
پیاز متوسط یک عدد
آبگوشت 5 لیوان
طرز تهیه حلیم
در قابلمه گندم پوست گرفته را با پیاز و مقداری اب ابگوشت می پزیم. گوشت
وگندم پخته را با هم مخلوط کرده و می کوبیم تا حالت کش دار شود همچنین می
توان گندم پخته و کمی خنک شده را در مخلوط کن بریزیم و با گوشت کوبیده
شده مخلوط و هم میزنیم. در صورت سفت بودن حلیم کمی اب گرم می ریزیم و ارام
روی حرارت بهم می نیم تا ته نگیرد و جا بیفتد. در کاسه ای حلیم را می
کشیم و روی ان را با شکر و دارچین می پوشانیم و کره اب شده را روی ان می
دهیم تا با نان مصرف کنیم.
می توان حلیم را با گوشت مرغ یا بوقلمون تهیه کرد.
منبع:آکاایران
- ۹۵/۰۱/۳۰