تفریحی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه حلیم

آموزش و طرز تهیه حلیم برای سفره های افطار

آموزش و طرز تهیه حلیم برای سفره های افطار



مواد لازم حلیم

گندم پوست کنده                                        2 پیمانه
گوشت کمی چرب                                       300 گرم
دارچین                                                      مقداری
نمک                                                         1 قاشق چایخوری
شکر                                                         به میزان لازم
کره                                                           100 گرم
پیاز متوسط                                                یک عدد
آبگوشت                                                    5 لیوان

طرز تهیه حلیم

در قابلمه گندم پوست گرفته را با پیاز و مقداری اب ابگوشت می پزیم. گوشت وگندم پخته را با هم مخلوط کرده و می کوبیم تا حالت کش دار شود همچنین می توان گندم پخته و کمی خنک شده را در مخلوط کن بریزیم و با گوشت کوبیده شده مخلوط و هم میزنیم. در صورت سفت بودن حلیم کمی اب گرم می ریزیم و ارام روی حرارت بهم می نیم تا ته نگیرد و جا بیفتد. در کاسه ای حلیم را می کشیم و روی ان را با شکر و دارچین می پوشانیم و کره اب شده را روی ان می دهیم تا با نان مصرف کنیم.
می توان حلیم را با گوشت مرغ یا بوقلمون تهیه کرد.

منبع:آکاایران

حلیم

  • ۹۵/۰۱/۳۰
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی