آموزش و طرز تهیه بلدرچین به شکل مجلسی
مواد لازم
بلدرچین 1 عدد
برنج نصف لیوان
پیاز 1 عدد
سیب زمینی 2 عدد متوسط
کره آب شده نصف استکان
زعفران به مقدار لازم
ادویه و نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
بلدرچین را تمیز شسته و با کمی زعفران، کره و نصف استکان آب با شعله کم
بپزید تا آب غذا کم شده و بلدرچین در روغن خودش سرخ شود. برنج را مانند
دستور طبخ کته پخته و زمانی که آماده دم شد در مخلوط کن ریخته و له کنید.
سپس با زرده تخم مرغ مخلوط کنید و خوب ورز دهید.| لازم به ذکر است که برنج
باید آبدار باشد|.
خمیر آماده شده را به اندازه ی یک پرتقال بزرگ
برداشته و داخل آن را گود کنید. بلدرچین را در آن گذاشته و برنج را دور
آن می ریزیم. مخلوط را درون کاغذ فویل قرار داده و در فر داغ می گذاریم تا
برنج دم بکشد و یا اینکه آن را در روغن سرخ کنید.
منبع:ایران مطلب
- ۹۵/۰۱/۲۰