شامی
مواد لازم
300 گرم گوشت قیمهای
300 گرم لپه
یک عدد پیاز
یک تا دو عدد تخممرغ
یک فنجان آردنخودچی
به مقدار لازم نمک و فلفل
به مقدار لازم روغن
طرز تهیه شامی
کمی
روغن در قابلمه ریخته و پیاز را به صورت خلالی در آن خرد کنید. پیازها را
سرخ کنید تا طلایی شود و سپس گوشت را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا
آب آن گرفته شود. دو لیوان آب به گوشت اضافه کرده و بگذارید تا گوشت کاملاً
بپزد. لپه رانیز جداگانه با آب و کمی نمک پخته و سپس همراه گوشت پخته آن
را چرخ کنید. تخممرغ، آرد نخودچی و نمک و فلفل را به مخلوط گوشت و لپه
افزوده و خوب مخلوط کنید. روغن را در ماهیتابه بریزید تا داغ شود. سپس کمی
از مایه را به شکل شامی در آورده و با انگشت وسط آن را حفره کوچکی ایجاد
کنید، شامیها را در روغن داغ سرخ کرده و در ظرف بچینید.
طرز تهیه شامی هویج
- ۹۴/۱۰/۲۴