تفریحی

  • ۰
  • ۰

شامی1

شامی

مواد لازم

300 گرم گوشت قیمه‌ای
300 گرم لپه
یک عدد پیاز
یک تا دو عدد تخم‌مرغ
یک فنجان آردنخودچی
به مقدار لازم نمک و فلفل
به مقدار لازم روغن

طرز تهیه شامی

کمی روغن در قابلمه ریخته و پیاز را به صورت خلالی در آن خرد کنید. پیازها را سرخ کنید تا طلایی شود و سپس گوشت را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا آب آن گرفته شود. دو لیوان آب به گوشت اضافه کرده و بگذارید تا گوشت کاملاً بپزد. لپه رانیز جداگانه با آب و کمی نمک پخته و سپس همراه گوشت پخته آن را چرخ کنید. تخم‌مرغ، آرد نخودچی و نمک و فلفل را به مخلوط گوشت و لپه افزوده و خوب مخلوط کنید. روغن را در ماهیتابه بریزید تا داغ شود. سپس کمی از مایه را به شکل شامی در آورده و با انگشت وسط آن را حفره کوچکی ایجاد کنید، شامی‌ها را در روغن داغ سرخ کرده و در ظرف بچینید.

طرز تهیه شامی هویج

  • ۹۴/۱۰/۲۴
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی