شامی گیلانی
( شامی هویج )
مواد لازم
برای 6 نفر:
? گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم
? پیاز: 1 عدد
? سیب زمینی: 2 عدد
? لپه: 250 گرم
? مغز گردو: 75 گرم
? سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخان): 500 گرم
? تخم مرغ: 5 تا 6 عدد
? روغن مایع: به میزان لازم
? زعفران دم کرده: 1 قاشق چای خوری
? نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
گوشت،
پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و خرد
کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید.
مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز
دهید. به انداز? یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ
نمایید. سپس در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید.
- ۹۵/۰۴/۲۰