تفریحی

  • ۰
  • ۰

شامی گیلانی

شامی گیلانی
( شامی هویج )
مواد لازم

برای 6 نفر:
? گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم
? پیاز: 1 عدد
? سیب زمینی: 2 عدد
? لپه: 250 گرم
? مغز گردو: 75 گرم
? سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخان): 500 گرم
? تخم مرغ: 5 تا 6 عدد
? روغن مایع: به میزان لازم
? زعفران دم کرده: 1 قاشق چای خوری
? نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه

گوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید. به انداز? یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. سپس در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید.

شامی هویج

  • ۹۵/۰۴/۲۰
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی