شامی لپه
( شامی هویج )
مواد لازم
– گوشت بدون چربی نیم کیلو
– لپه 250 گرم
– پیاز 2 عدد
– تخم مرغ 4 یا 5 عدد
– روغن نیم کیلو
– نمک و فلفل و دارچین کمی
– زعفران نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه
گوشت
را بعد از خرد کردن با پیاز می پزیم و لپه را نیز با یک عدد پیاز می پزیم ،
گوشت ر ا با دستگاه خرد می کنیم و لپه را نیز چرخ می کنیم با هم مخلوط می
کنیم تخم مرغ ، دارچین ، نمک ، فلفل و زعفران را به مواد اضافه می کنیم خوب
مالش میدهیم تا خوب مخلوط شود و خمیر سفت بدست آید ، خمیر را اندازه
نارنگی بر می داریم گرد می کنیم بعد وسط آن را یک سوراخ می کنیم تا خوب وسط
آن نیز سرخ شود . در تابه کوچکتر با روغن بیشتر باید سرخ شود.
- ۹۵/۰۵/۰۲