تفریحی

  • ۰
  • ۰

شامی لپه

شامی لپه

( شامی هویج )

مواد لازم


– گوشت بدون چربی نیم کیلو

– لپه 250 گرم

– پیاز 2 عدد

– تخم مرغ 4 یا 5 عدد

 – روغن نیم کیلو

– نمک و فلفل و دارچین کمی

– زعفران نصف قاشق چایخوری

 
طرز تهیه


گوشت را بعد از خرد کردن با پیاز می پزیم و لپه را نیز با یک عدد پیاز می پزیم ، گوشت ر ا با دستگاه خرد می کنیم و لپه را نیز چرخ می کنیم با هم مخلوط می کنیم تخم مرغ ، دارچین ، نمک ، فلفل و زعفران را به مواد اضافه می کنیم خوب مالش میدهیم تا خوب مخلوط شود و خمیر سفت بدست آید ، خمیر را اندازه نارنگی بر می داریم گرد می کنیم بعد وسط آن را یک سوراخ می کنیم تا خوب وسط آن نیز سرخ شود . در تابه کوچکتر با روغن بیشتر باید سرخ شود.

( شامی هویج

  • ۹۵/۰۵/۰۲
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی