تفریحی

  • ۰
  • ۰

شامی ترش


شامی ترش

مواد لازم

برای 6 تا 8 نفر:
?گوشت چرخ کرده بدون چربی: 500 گرم
? پیاز متوسط رنده شده: 2 عدد
? آرد نخودچی: 200 گرم
? ریحان، جعفری، گشنیز ریز خرد شده: 3 قاشق سوپ خوری
? زرد چوبه: یک قاشق چایخوری
? پودر تخم گشنیز: یک قاشق چایخوری
? هویج متوسط: 5 عدد
? شکر: یک قاشق چایخوری
? آب: 2 لیوان
? رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپ خوری
? آبلیمو: یک سوم لیوان
? دارچین: یک قاشق چایخوری
? سیب زمینی ریز پخته: 200 گرم
? روغن مایع: 3 قاشق سوپ خوری
? نمک و فلفل: به مقدار لازم
? لیموترش: برای تزئین

طرز تهیه

هویج‌ها را به صورت حلقه حلقه خرد می‌کنیم و در قابلمه‌ای با کمی آب، شکر، آبلیمو، روغن مایع و کمی نمک می‌پزیم. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، آرد نخودچی، 2 قاشق سوپ خوری از سبزی ها، زردچوبه، پودر تخم گشنیز، پودر پوست لیموترش، نمک و فلفل را با هم مخلوط می‌کنیم و خوب ورز می‌دهیم. از مواد به اندازه یک گردو برمی‌داریم و در ماهیتابه‌ای سرخ می‌کنیم. شامی‌ها را پس از سرخ کردن به ماهیتابه بر می‌گردانیم و اجازه می‌دهیم تا همراه با 2 لیوان آب، هویج‌های پخته ، رب گوجه فرنگی، آبلیمو و دارچین به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم و با درپوش بپزد.

آموزش و طرز تهیه شامی هویج

  • ۹۴/۰۹/۲۲
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی