شامی ترش
مواد لازم
برای 6 تا 8 نفر:
?گوشت چرخ کرده بدون چربی: 500 گرم
? پیاز متوسط رنده شده: 2 عدد
? آرد نخودچی: 200 گرم
? ریحان، جعفری، گشنیز ریز خرد شده: 3 قاشق سوپ خوری
? زرد چوبه: یک قاشق چایخوری
? پودر تخم گشنیز: یک قاشق چایخوری
? هویج متوسط: 5 عدد
? شکر: یک قاشق چایخوری
? آب: 2 لیوان
? رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپ خوری
? آبلیمو: یک سوم لیوان
? دارچین: یک قاشق چایخوری
? سیب زمینی ریز پخته: 200 گرم
? روغن مایع: 3 قاشق سوپ خوری
? نمک و فلفل: به مقدار لازم
? لیموترش: برای تزئین
طرز تهیه
هویجها را به صورت حلقه حلقه خرد میکنیم و در قابلمهای با کمی آب، شکر، آبلیمو، روغن مایع و کمی نمک میپزیم. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، آرد نخودچی، 2 قاشق سوپ خوری از سبزی ها، زردچوبه، پودر تخم گشنیز، پودر پوست لیموترش، نمک و فلفل را با هم مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم. از مواد به اندازه یک گردو برمیداریم و در ماهیتابهای سرخ میکنیم. شامیها را پس از سرخ کردن به ماهیتابه بر میگردانیم و اجازه میدهیم تا همراه با 2 لیوان آب، هویجهای پخته ، رب گوجه فرنگی، آبلیمو و دارچین به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم و با درپوش بپزد.
آموزش و طرز تهیه شامی هویج
- ۹۴/۰۹/۲۲