سینه مرغ با سس اسفناج و گردو
( طرز تهیه مرغ )
مواد لازم
سینه مرغ بدون پوست و استخوان 1 عدد
ادویه شامل : تخم گشنیز و فلفل بهار و زیره و زردچوبه همه آسیاب شده به مقدار لازم
پیاز ورقه شده 1 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مواد برای تهیه سس :
پیاز نگینی خرد شده 1 عدد
سیر پوره شده 1 حبه
اسفناج خرد شده 2 پ
آرد سفید 2 ق س
مغز گردوی خرد شده 3/2 پ
آب مرغ 3 تا 4 پ
خامه 3/2 پ
سیب زمینی متوسط 4 عدد
روغن زیتون به میزان لازم
زیره ، نمک ، فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
سینه مرغ را با ادویه های ذکر شده و نمک و فلفل مزه دار کنید سپس با پیاز ورقه شده را روی حرارت کم قرار دهید ( بدون آب ) تا بپزد.
طرز
تهیه سس: پیاز را تفت دهید تا نرم و براق شود سپس سیر و اسفناج را اضافه
کرده همراه با پیاز تفت دهید آرد سفید و مغز گردوی خرد شده را افزوده هم
بزنیدسپس آب مرغ ( استاک مرغ ) را اضافه و هم زده و با در بسته روز حرارت
کم بپزید . اواخر طبخ نمک و فلفل سس را تست نموده و خامه را اضافه و هم
بزنید بلافاصله از روی حرارت بردارید و با سینه مرغ پخته شده فوق و سیب
زمینی ذیل سرو نمائید.
طرز تهیه سیب زمینی : سیب زمینی شسته شده را با
پوست بشکل فیله برش نمائید و روی فویل چرب شده در سینی قرار دهید نمک و
فلفل و زیره و روغن زیتون را اضافه و کاملاً زیرورو کنید سپس آنرابا فویل
بپوشانید و در فر 350 درجه فارنهایت طبقه وسط قرار دهید تا بپزد سپس از فر
خارج و با خوراک فوق سرو نمائید .
توضیح : در صورت دلخواه می توان ابتدا
سینه مرغ را کمی تفت داد و در فر متوسط 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا
بریان شود سپس باسس فوق سرو نمائید.
- ۹۵/۰۵/۰۸