تفریحی

  • ۰
  • ۰

سینه مرغ با سس اسفناج و گردو

طرز تهیه مرغ  )

مواد لازم


سینه مرغ بدون پوست و استخوان 1 عدد

ادویه شامل : تخم گشنیز و فلفل بهار و زیره و زردچوبه همه آسیاب شده به مقدار لازم

پیاز ورقه شده 1 عدد

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم


مواد برای تهیه سس :

پیاز نگینی خرد شده 1 عدد

سیر پوره شده 1 حبه

اسفناج خرد شده 2 پ

آرد سفید 2 ق س

مغز گردوی خرد شده 3/2 پ

 آب مرغ 3 تا 4 پ

خامه 3/2 پ

سیب زمینی متوسط 4 عدد

روغن زیتون به میزان لازم

زیره ، نمک ، فلفل به میزان لازم

 
طرز تهیه
سینه مرغ را با ادویه های ذکر شده و نمک و فلفل مزه دار کنید سپس با پیاز ورقه شده را روی حرارت کم قرار دهید ( بدون آب ) تا بپزد.
طرز تهیه سس: پیاز را تفت دهید تا نرم و براق شود سپس سیر و اسفناج را اضافه کرده همراه با پیاز تفت دهید آرد سفید و مغز گردوی خرد شده را افزوده هم بزنیدسپس آب مرغ ( استاک مرغ ) را اضافه و هم زده و با در بسته روز حرارت کم بپزید . اواخر طبخ نمک و فلفل سس را تست نموده و خامه را اضافه و هم بزنید بلافاصله از روی حرارت بردارید و با سینه مرغ پخته شده فوق و سیب زمینی ذیل سرو نمائید.
طرز تهیه سیب زمینی : سیب زمینی شسته شده را با پوست بشکل فیله برش نمائید و روی فویل چرب شده در سینی قرار دهید نمک و فلفل و زیره و روغن زیتون را اضافه و کاملاً زیرورو کنید سپس آنرابا فویل بپوشانید و در فر 350 درجه فارنهایت طبقه وسط قرار دهید تا بپزد سپس از فر خارج و با خوراک فوق سرو نمائید .
توضیح : در صورت دلخواه می توان ابتدا سینه مرغ را کمی تفت داد و در فر متوسط 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا بریان شود سپس باسس فوق سرو نمائید.

طرز تهیه مرغ  

  • ۹۵/۰۵/۰۸
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی