تفریحی

  • ۰
  • ۰

سمبوسه

آموزش و طرز تهیه سمبوسه

آموزش و طرز تهیه سمبوسه

آشپزی

مواد لازم

فلفل دلمه‌ای یا جعفری خردشده                  سه قاشق غذاخوری
روغن                                                    چهار فنجان
پیاز                                                       دو عدد
گوشت چرخ‌کرده                                       یک کاسه ماست‌خوری
رب گوجه‌فرنگی                                        سه قاشق غذاخوری
نان لواش نرم                                           ۳۰۰ گرم
سیب‌زمینی                                             ۸۰۰ گرم
نمک، زردچوبه و فلفل                                 به مقدار لازم

با این مقدار مواد لازم به اندازه سیزده عدد «سمبوسه» خواهیم داشت.

مواد لازم برای تهیه سمبوسه

دو عدد پیاز متوسط، معادل ۲۰۰ گرم. هشتصد گرم سیب‌زمینی، معادل چهار عدد سیب‌زمینی متوسط.
سه قاشق غذاخوری فلفل دلمه‌ای خردشده یا سه الی چهار قاشق غذاخوری جعفری تازه خردشده.

آموزش و طرز تهیه سمبوسه
حدود ۳۰۰ گرم نان لواش نرم (نان‌ها ترد نباشند)، برای تهیه ۱۳ تکه نان، تقریباً به ابعاد ۱۲ در ۳۰ سانتی‌متر. یک کاسه ماست‌خوری سر پر گوشت چرخ‌کرده، حدود ۳۰۰ گرم.
نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم. یک فنجان (صد گرم) روغن برای تهیه مایه سمبوسه، سه فنجان (۳۰۰ گرم) روغن برای سرخ کردن سمبوسه‌ها نیاز می‌باشد که نصف آن جذب سمبوسه‌ها می‌شود و بقیه باقی می‌ماند.
سه قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی، معادل ۱۲۰ گرم.

طرز تهیه سمبوسه

چهار عدد سیب‌زمینی متوسط را نگینی خرد کرده، با یک فنجان روغن و کمی نمک سرخ می‌کنیم. برای رنگ بهتر، کمی زردچوبه نیز اضافه می‌کنیم.

آموزش و طرز تهیه سمبوسه

سیب‌زمینی‌ها را کنار گذاشته، با روغن باقیمانده از آن، دو عدد پیاز را سرخ می‌کنیم. سپس سه قاشق رب گوجه و بعد گوشت چرخ‌کرده را همراه کمی نمک و مقدار زیادی فلفل اضافه کرده، تفت می‌دهیم. در آخر فلفل دلمه‌ای یا جعفری خردشده را نیز اضافه می‌کنیم.

آموزش و طرز تهیه سمبوسه

سیب‌زمینی سرخ‌شده را اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه سمبوسه آماده شود. شعله را خاموش می‌کنیم.

آموزش و طرز تهیه سمبوسه

نان لواش نرم (و یا خمیر نازک بست بندی شده موجود در بازار) را به صورت مستطیل (به ابعاد حدود ۱۲ در ۳۰ سانتی‌متر) می‌بریم و دو قاشق مایه سمبوسه در یک
گوشه آن می‌گذاریم.

آموزش و طرز تهیه سمبوسه

سمبوسه‌ها را مطابق شکل به صورت سه گوش می‌پیچیم.

آموزش و طرز تهیه سمبوسه

سه فنجان روغن را در یک ماهیتابه داغ کرده، دو طرف سمبوسه‌ها را در آن سرخ می‌کنیم.

آموزش و طرز تهیه سمبوسه

آموزش و طرز تهیه سمبوسه

  • ۹۴/۱۰/۱۵
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی