سبزی پلو سمنان
مواد لازم :
برنج 450 گرم
تره 200 گرم
گشنیز 200 گرم
شوید یا شبت 200 گرم
جعفری ساطوری شده 200 گرم
سیر 100 گرم
گوشت ماهیچه گوسفندی 400 گرم
ماهی 400 گرم
زعفران 0.25 فنجان
زردچوبه قدری
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :
برنج
آبکش شده باشد : سبزی پلوئی ( تره , گشنیز , شیویت , جعفری , سیر تازه با
ساقه ) باشد , گوشت ماهیچه یا ماهی باشد , زعفران آبگرفته باشد .
سبزیها
را پاک کرده و خرد می کنیم از سیر تازه با ساقه سبز آن استفاده می کنیم
هرچه سیر آن بیشتر باشد خوشمزه تر می شود , در صورت نبودن سیر تازه یک کله
سیر را خرد و استفاده می کنیم برنج را که صاف کرده ایم در قابلمه ریخته و
لابه لای آن سیر و سبزیجات تازه و خرد شده می ریزیم و کمی که دم گرفت آب ,
روغن و زعفران روی آن می دهیم تا کاملا دم بکشد .
نکته : چون سبزیجات
کمی آبدار هستند برنج را باید زنده تر بردایم تا خمیر نشود , سبزی پلو را
با ماهیچه آبدار یا ماهی سرخ شده مصرق می کنیم
آموزش و طرز تهیه سبزی پلو با ماهی
- ۹۴/۰۹/۲۶