تفریحی

  • ۰
  • ۰

ساندویچ‌ سوخاری‌ پنیر


طرز تهیه ساندویچ مرغ


● مواد لازم:ساندویچ‌ سوخاری‌ پنیر
▪ ورقه‌های‌ نان‌ تست ‌: ۸ عدد،
▪ پنیر آشپزی ‌: ۲۵۰ گرم،
▪ کالباس‌ ژامبون‌ گوشت ‌: ۱۰۰ گرم،
▪ ‌تخم‌ مرغ ‌:۱عدد،
▪ آرد سوخاری ‌: مقداری،
▪ روغن‌ مایع ‌: مقداری،
▪ خامه‌ : یک‌ چهارم‌ پیمانه‌

● طرز تهیه:‌ساندویچ


دور تا دور لبه‌های‌ سفت‌ نان‌ را می‌گیریم ‌پنیر را طوری‌ ورقه‌ ورقه‌ می‌بریم‌ که‌ ابعاد آن‌ حدود یک‌ سانتی‌متر از ابعاد نان‌ کمتر باشد تعداد ورقه‌های‌ پنیر باید ۴ عدد باشد سپس‌ کالباس‌ها را به‌ صورت‌ ورقه ‌ورقه‌ به‌ ابعاد پنیر برش‌ داده‌ و روی‌ هر نان‌ تست‌ یک‌ ورقه‌ پنیر همچنین‌ یک‌ ورقه‌ کالباس‌ و مجددا یک‌ ورقه‌ پنیر و یک‌ عدد نان‌ تست‌ قرار می‌دهیم ‌ پس‌ از آماده‌ کردن‌ چهار عدد ساندویچ‌ پنیر به‌ این‌ نحو، تخم‌مرغ‌ و خامه‌ را با چنگال‌ هم‌ می‌زنیم‌، بعد ساندویچ‌ها را از تخم‌ مرغ‌ و خامه‌ عبور داده‌ و سپس‌ در آرد سوخاری‌ می‌غلتانیم مقداری‌ روغن‌ مایع‌ در ظرفی‌ ریخته‌ و روی‌ حرارت‌ قرار داده‌ و ساندویچ‌ها را در روغن‌ سرخ‌ می‌کنیم‌ .

طرز تهیه ساندویچ مرغ

  • ۹۴/۱۱/۰۲
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی