ساندویچ سوخاری پنیر
طرز تهیه ساندویچ مرغ
● مواد لازم:ساندویچ سوخاری پنیر
▪ ورقههای نان تست : ۸ عدد،
▪ پنیر آشپزی : ۲۵۰ گرم،
▪ کالباس ژامبون گوشت : ۱۰۰ گرم،
▪ تخم مرغ :۱عدد،
▪ آرد سوخاری : مقداری،
▪ روغن مایع : مقداری،
▪ خامه : یک چهارم پیمانه
● طرز تهیه:ساندویچ
دور
تا دور لبههای سفت نان را میگیریم پنیر را طوری ورقه ورقه
میبریم که ابعاد آن حدود یک سانتیمتر از ابعاد نان کمتر باشد تعداد
ورقههای پنیر باید ۴ عدد باشد سپس کالباسها را به صورت ورقه ورقه
به ابعاد پنیر برش داده و روی هر نان تست یک ورقه پنیر همچنین یک
ورقه کالباس و مجددا یک ورقه پنیر و یک عدد نان تست قرار میدهیم
پس از آماده کردن چهار عدد ساندویچ پنیر به این نحو، تخممرغ و
خامه را با چنگال هم میزنیم، بعد ساندویچها را از تخم مرغ و خامه
عبور داده و سپس در آرد سوخاری میغلتانیم مقداری روغن مایع در ظرفی
ریخته و روی حرارت قرار داده و ساندویچها را در روغن سرخ میکنیم .
طرز تهیه ساندویچ مرغ
- ۹۴/۱۱/۰۲