تفریحی

  • ۰
  • ۰

دیزی

دیزی


رب انار )

مواد لازم برای چهار نفر : دیزی


 

نخود – لوبیای سفید --------------------  روی هم یک لیوان پاک شده

گوجه فرنگی -----------------------------  دو عدد بزرگ

پیاز پوست گرفته شده ------------------ دو عدد متوسط

فلفل سبز تازه ---------------------------  دو – سه عدد

نمک ، فلفل سیاه ، آبلیمو --------------  به مقدار لازم

گوشت گوسفند با استخوان و چربی----  500 گرم

سیب زمینی شسته شده با پوست --  4-5 عدد متوسط

رب گوجه در صورت نیاز -----------------  یک قاشق غذا خوری

سیر ( به دلخواه ) ----------------------  2 - 3 حبه 

 
(طرز تهیه رب انار )
 

طرز تهیه :دیزی


نخود و لوبیا را از شب قبل در مقداری آب ( سه برابر حجم خیس نخورده نخود و لوبیا ) خیس کنید .

گوشت را همراه چربی و استخوان به همراه نخود و لوبیا، یک عدد از پیازها، یک حبه سیر و گوجه فرنگی ها که هرکدام را پوست گرفته و به دو نیم کرده اید در ظرف مناسبی بریزید و شش برابر حجم آنها آب از قبل جوشیده سرد به آنها اضافه کنید . ( دقت کنید هنگامی که گوشت را میپزید از ابتدا به آن نمک و ادویه نزنید چون باعث دیرپز شدن گوشت میشود )

اگر از دیزی گلی استفاده میکنید ، توجه داشته باشید که حتما از شعله پخش کن بین شعله مستقیم و ظرف دیزی استفاده کنید . این ظرف زمان پخت را طولانی تر و درعوض طعم غذا را خیلی بهتر و غذا را جا افتاده تر میکند .

بعد از حدود یک ساعت و نیم فلفل سبز ها را به دیزی بیفزائید .

در تمام مراحل پخت دقت کنید که شعله زیر ظرف ملایم باشد تا غذا جا بیفتد . یک ساعت بعد از اضافه کردن فلفل ، سیب زمینی ها را با پوست داخل غذا بریزید .

پیازی که اول به غذا اضافه کردید از ظرف خارج کنید و دور بیندازید . چربی گوشت را نیز از ظرف خارج کنید . به همراه یک عدد پیاز باقیمانده خوب بکوبید ؛ ( میتوانید اول پیاز باقیمانده را ریز رنده کنید بعد چربی را بکوبید و با هم مخلوط کنید ) و داخل غذا بریزید . در این مرحله که گوشت و نخود – لوبیا نرم و پخته شده اند، نمک و فلفل سیاه را به میزان دلخواه به غذا اضافه کنید .

در صورتی که غذای شما رنگ دلخواهتان را نداشت میتوانید از یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی سرخ شده در کمی روغن ، داخل غذا استفاده کنید . ( سرخ کردن رب قبل از مصرف داخل غذا به جهت از بین بردن بوی خامی رب و همچنین بهتر کردن رنگ رب است اگر هنگام سرخ کردن رب یک قاشق چایخوری زعفران دم کرده هم به آن بیفزایئد نتیجه بهتری میگیرید )

 

این غذا هر چه زمان پختش طولانی تر باشد جا افتاده تر و خوش مزه و خوش رنگ تر میشود .

 

معمولا این غذا را با آب زیاد درست میکنند . و بهتر است اول کار به اندازه کافی در ظرف آب بریزید که مزه غذا در اثر اضافه کردن چند مرحله آب در طول پخت، تحت تاثیر قرار نگیرد .

 

فراموش نکنید که آبلیمو را هنگام سرو  غذا ، داخل ظرف بریزید ؛ در غیر اینطورت طعم غذا در اثر جوشیدن آبلیمو تلخ میشود .

رب انار ,آماده سازی رب انار


  • ۹۴/۱۱/۲۶
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی