تفریحی

  • ۰
  • ۰

دلمه فلفل و بادمجان


( کیک کشک بادمجان
مواد لازم
– گوشت چرخ کرده 500 گرم

– برنج 5/1 پیمانه

– لپه 2/1 پیمانه – پیاز 1 عدد

– سبزی معطر نیم کیلو

– سرکه یا آبلیمو 5 تا 6 قاشق غذاخوری

– شکر 3 تا 4 قاشق غذاخوری

– ادویه 1 قاشق مرباخوری

– رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

– زردچوبه 1 قاشق مر باخوری

– نمک و فلفل به میزان لازم

– گوجه ، فلفل و بادمجان جمعا 6 عدد

 
طرز تهیه
دو عدد پیاز را نگینی خرد کرده با کمی روغن تفت می دهیم بعد گوشت اضافه می کنیم تفت می دهیم رب گوجه و کمی زعفران ، نمک و فلفل را اضافه می کنیم . جداگانه برنج را نیم پز می کنیم و بعد لپه را جداگانه می پزیم بعد برنج و لپه را اضافه می کنیم سپس شکر و سرکه را اضافه می کنیم در آخر سبزی را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط می کنیم وبعد داخل فلفل و گوجه فرنگی را خالی کرده و از مواد داخل آنها ریخته و در ظرف با مخلوط سرکه و آب با حرارت ملایم می پزیم

( کیک کشک بادمجان

  • ۹۵/۰۵/۱۵
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی