تفریحی

  • ۰
  • ۰

دلمه بادمجان

دلمه بادمجان

مواد لازم

برای 8 نفر:
? بادمجان دلمه ای (8 عدد)
? گوشت چرخ کرده (500 گرم)
? سبزی دلمه شامل تره
? جعفری، نعناع، ترخون، مرزه و پیازچه (نیم کیلو)
? برنج (یک لیوان)
? لپه (نصف لیوان)
? پیاز درشت (2 عدد)
? روغن (یک لیوان)
? رب گوجه فرنگی (یک قاشق سوپخوری یا آب گوجه فرنگی دو لیوان)
? نمک و فلفل به مقدار لازم

 

( آموزش و طرز تهیه کلم دلمه )

طرز تهیهدلمه بادمجان

پیاز را کشمشی خرد کرده و سرخ کنید. سپس گوشت چرخ کرده را افزوده و بگذارید تا حدی آبش کشیده شود. سپس یک لیوان آب و رب گوجه فرنگی را حل کرده با نمک و فلفل مخلوط کنید. چنانچه از آب گوجه فرنگی استفاده می کنید آن را بر روی گوشت بریزید و بگذارید با حرارت ملایم آبش کشیده شود. برنج و لپه را جداگانه با کمی آب جوشانده و سپس آبکش کنید سبزیها را پس از پاک کردن بشویید و خرد کنید. بعد آن را با کمی روغن تفت داده و با برنج و گوشت مخلوط کنید.
همچنین پوست بادمجان را گرفته و کلاهک آن را به شکل مخروط درآورید. سپس با دقت داخل آن را خالی کنید. طوری که دو سانت از گوشت اطراف بادمجان باقی بماند داخل و اطراف بادمجان را کمی نمک زده و مایه دلمه را به آرامی درون آن بریزید تا پر شود.

سپس کلاهک بادمجان را رویش قرار داده و کمی فشار دهید. بعد این بادمجانها را در کمی روغن تفت دهید تا اطراف آن سرخ شود. در ادامه بادمجانها را در ظرفی کنار هم بچینید و یک لیوان آب گوشت یا آب گوجه فرنگی را داخل ظرف بریزید و کمی نمک و فلفل به آن بیفزایید. سپس آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به آهستگی بجوشد طوری که دلمه ها بپزد اما له نشود. اگر با همین مقدار آب دلمه ها پخته نشد دوباره قدری آب اضافه کنید اما به یاد داشته باشید موقع صرف دلمه نباید آب داشته باشد. سپس با سس گوجه فرنگی آن را میل فرمایید.

آموزش و طرز تهیه کلم دلمه

  • ۹۴/۰۹/۱۵
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی