تفریحی

  • ۰
  • ۰

خورش گوشت با آب لبو
آشپزی

مواد لازم

گوشت برای 4 نفر 500 گرم
پیاز خردشده یک عدد
هویج دو عدد
سیب‌زمینی دو عدد
لوبیاچیتی 3/1 پیمانه
گوجه‌فرنگی چهار عدد
روغن آفتابگردان به میزان لازم
آب لبو یک پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
دارچین یک قاشق مرباخوری
هل ساییده شده یک قاشق مرباخوری
عسل یک قاشق غذاخوری

آشپزی
طرز تهیه

گوشت را بعد از گرفتن چربی به قطعات کوچک خرد کنید و با پیاز در روغن تفت دهید تا رنگش تغییر کند. گوجه‌فرنگی‌ها را در دستگاه مخلوط‌کن به صورت پوره در آورید یا رنده کرده و به گوشت‌ها بیفزایید.

هویج و سیب‌زمینی‌ها را به قطعات ریز و یا حلقه‌ای برش بزنید و به همراه لوبیاچیتی از قبل خیس شده به گوشت اضافه کنید و با آب لبو، هل ساییده شده و دارچین روی حرارت بگذارید. پس از جوش آمدن به مدت یک و نیم ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید. تا گوشت‌ها و بقیه مواد کاملا پخته شوند. در نهایت نمک، فلفل و عسل را به غذا بیفزایید. این غذا طعم شیرین دارد که شیرینی آن طبیعی است
آموزش آشپزی

  • ۹۴/۱۱/۰۳
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی