خورش گل کلم با سیر
( فسنجان )
مواد لازم
گل کلم: یک عدد کوچک
گوشت چرخ کرده:250 گرم
پیازسرخ شده:2 قاشق سوپ خوری
پیاز درسته: 1 عدد کوچک
سیر تازه :1 بته
رب گوجه فزنگی: 3 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل :به مقدار لازم
آبلیمو:2 قاشق غذا خوری
زعفران حل شده: 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
ابتدا گل کلم را خورد کرده و خوب میشوییم
سپس در روغن تفت میدهیم.
حال سیرها را از پوست جدا میکنیم ، میشوییم و هر حبه سیر را 2 نیم کرده وکمی در روغن سرخ میکنیم.
گوشت
چرخ کرده را با یک عدد پیاز کوچک و کمی نمک و فلفل خوب ورز میدهیم و به
شکل گلوله های کوچک در میاوریم و با پیاز سرخ شده میگذاریم کمی تفت
بخورد.سپس رب گوجه را هم با گوشت کمی تفت میدهیم و 2 لیوان آب به این مواد
اضافه کرده و میگذاریم تا خورش جوش بیاید. حال سیر و گل کلم سرخ شده و
کمی نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران را به ظرف خورش اضافه کرده و میگذاریم
خورش نیم ساعت روی حرارت ملایم بجوشد تا تقریبا به روغن بیفتد.
خورش فسنجان ,طرز تهیه خورش فسنجان , طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی
- ۹۴/۱۲/۰۶