تفریحی

  • ۰
  • ۰

خورش گل کلم با سیر


 ( فسنجان )

مواد لازم

گل کلم: یک عدد کوچک
گوشت چرخ کرده:250 گرم
پیازسرخ شده:2 قاشق سوپ خوری
پیاز درسته: 1 عدد کوچک
سیر تازه :1 بته
رب گوجه فزنگی: 3 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل :به مقدار لازم
آبلیمو:2 قاشق غذا خوری
زعفران حل شده: 2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه


ابتدا گل کلم را خورد کرده و خوب می‌شوییم
سپس در روغن تفت می‌دهیم.
حال سیرها را از پوست جدا می‌کنیم ، می‌شوییم و هر حبه سیر را 2 نیم کرده وکمی در روغن سرخ می‌کنیم.
گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز کوچک و کمی نمک و فلفل خوب ورز می‌دهیم و به شکل گلوله های کوچک در میاوریم و با پیاز سرخ شده می‌گذاریم کمی تفت بخورد.سپس رب گوجه را هم با گوشت کمی تفت می‌دهیم و 2 لیوان آب به این مواد اضافه کرده و می‌گذاریم تا خورش جوش بیاید. حال سیر و گل کلم سرخ شده و کمی نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران را به ظرف خورش اضافه کرده و می‌گذاریم خورش نیم ساعت روی حرارت ملایم بجوشد تا تقریبا به روغن بیفتد.

خورش فسنجان ,طرز تهیه خورش فسنجان , طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی


  • ۹۴/۱۲/۰۶
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی