خورش کدو حلوایی با آلو
مواد لازم
▪ گوشت مغز ران یا ماهیچه، نیم کیلو بدون استخوان یا ۷۵۰ گرم با استخوان
▪ پیاز سرخ کرده، ۳ قاشق سوپخوری
▪ کدو حلوایی، ۵/۱ کیلوگرم
▪ آلوی خشک، ۲۰۰ گرم
▪ آبلیمو، ۳ قاشق سوپخوری
▪ شکر، ۴ قاشق سوپخوری
▪ زعفران و رب گوجهفرنگی، به مقدار کم
▪ روغن، به مقدار لازم
▪ نمک و فلفل، به مقدار لازم
روش تهیه
گوشت
را پس از شستن تکهتکه میکنیم و با پیاز سرخ شده تفت میدهیم. بعد ۴
لیوان آب در آن میریزیم و میگذاریم تا با حرارت ملایم بپزد. آلو را
میشوییم و در ظرف قبلی میریزیم تا بپزد.
نمک، فلفل، آبلیمو، شکر،
زعفران حل شده و ربگوجهفرنگی را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا
خورش خوب جا بیفتد. کدو را پس از شستن به قطعات منظم خرد میکنیم، دو
طرف آن را در روغن سرخ میکنیم و آن را روی خورش میچینیم یا در ظرف
جداگانه روی آتش میگذاریم. کمی از سس خورش را روی آن میریزیم تا چند
جوش بزند ولی کدو له نشود.
- ۹۴/۱۱/۰۱