تفریحی

  • ۰
  • ۰

خورش کد‌و حلوایی با آلو

آشپزی

مواد‌ لازم


▪ گوشت مغز ران یا ماهیچه، نیم کیلو بد‌ون استخوان یا ۷۵۰ گرم با استخوان
▪ پیاز سرخ کرد‌ه، ۳ قاشق سوپخوری
▪ کد‌و حلوایی، ۵/۱ کیلوگرم
▪ آلوی خشک، ۲۰۰ گرم
▪ آبلیمو، ۳ قاشق سوپخوری
▪ شکر، ۴ قاشق سوپخوری
▪ زعفران و رب گوجه‌فرنگی، به مقد‌ار کم
▪ روغن، به مقد‌ار لازم
▪ نمک و فلفل، به مقد‌ار لازم

روش تهیه


گوشت را پس از شستن تکه‌تکه می‌کنیم و با پیاز سرخ شد‌ه تفت می‌د‌هیم. بعد‌ ۴ لیوان آب د‌ر آن می‌ریزیم و می‌گذاریم تا با حرارت ملایم بپزد‌. آلو را می‌شوییم و د‌ر ظرف قبلی می‌ریزیم تا بپزد‌.
نمک، فلفل، آبلیمو، شکر، زعفران حل شد‌ه و رب‌گوجه‌فرنگی را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا خورش خوب جا بیفتد‌. کد‌و را پس از شستن به قطعات منظم خرد‌ می‌کنیم، د‌و طرف آن را د‌ر روغن سرخ می‌کنیم و آن را روی خورش می‌چینیم یا د‌ر ظرف جد‌اگانه‌ روی آتش می‌گذاریم. کمی از سس خورش را روی آن می‌ریزیم تا چند‌ جوش بزند‌ ولی کد‌و له نشود‌.

آموزش آشپزی

  • ۹۴/۱۱/۰۱
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی