تفریحی

  • ۰
  • ۰

آشپزی

خورش فسنجان با مایکروویو


مواد لازم :
250 گرم مغز گردو چرخ کرده
600 گرم مرغ
5/3ـ3 لیوان (700ـ600 میلی لیتر) آب
5ـ4 قاشق غذاخوری شکر
5 قاشق غذاخوری رب انار
2 قاشق غذاخوری پیاز سرخ کرده
به میزان لازم نمک و زعفران 
  
طرز تهیه : 
مغز گردوی چرخ شده را در یک ظرف مسطح می ریزیم و به مدت 6ـ4 دقیقه با قدرت 100% در مایکروویو قرار می دهیم. در این فاصله دوبار آنرا هم می زنیم تا گردو تفت داده شود. سپس مرغ را خرد کرده و به همراه گردو،‌ پیازداغ، آب و نمک داخل ظرف گودی قرار می دهیم ظرف را با درپوش به مدت ۱۵ دقیقه با قدرت ۷۰%‌ حرارت می دهیم. سپس رب انار، شکر و زعفران حل شده در آب را به آن اضافه کرده و مجدداً ظرف را با درپوش به مدت ۱۵ـ۸ دقیقه با قدرت ۸۰% داخل مایکروویو قرار می دهیم تا خورش کاملاً به روغن بیافتد.
میزان شکر و رب انار بنا به سلیقه تغییرپذیر می باشد.


آموزش و طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی

  • ۹۴/۰۹/۱۳
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی