آشپزی
خورش فسنجان با مایکروویو
مواد لازم :
250 گرم مغز گردو چرخ کرده
600 گرم مرغ
5/3ـ3 لیوان (700ـ600 میلی لیتر) آب
5ـ4 قاشق غذاخوری شکر
5 قاشق غذاخوری رب انار
2 قاشق غذاخوری پیاز سرخ کرده
به میزان لازم نمک و زعفران
طرز تهیه :
مغز
گردوی چرخ شده را در یک ظرف مسطح می ریزیم و به مدت 6ـ4 دقیقه با قدرت
100% در مایکروویو قرار می دهیم. در این فاصله دوبار آنرا هم می زنیم تا
گردو تفت داده شود. سپس مرغ را خرد کرده و به همراه گردو، پیازداغ، آب و
نمک داخل ظرف گودی قرار می دهیم ظرف را با درپوش به مدت ۱۵ دقیقه با قدرت
۷۰% حرارت می دهیم. سپس رب انار، شکر و زعفران حل شده در آب را به آن
اضافه کرده و مجدداً ظرف را با درپوش به مدت ۱۵ـ۸ دقیقه با قدرت ۸۰% داخل
مایکروویو قرار می دهیم تا خورش کاملاً به روغن بیافتد.
میزان شکر و رب انار بنا به سلیقه تغییرپذیر می باشد.
آموزش و طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی
- ۹۴/۰۹/۱۳