خورش رنگین کمان
( قرمه سبزی )
مواد لازم خورش رنگین کمان
گوشت مرغ پخته و خلال شده :2/1و1 پیمانه
کرفس خلال شده:1 پیمانه
هویج خلال شده:2/1 پیمانه
فلفل دلمه خلال شده:2/1 پیمانه
قارچ ورقه شده :1 پیمانه
ذرت پخته شده :2/1 پیمانه
پیاز سرخ شده:1 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی تخم گرفته و خلال شده :2/1 پیمانه
کره : 1 قاشق غذا خوری
سویا سس : مقداری
طرز تهیه خورش رنگین کمان
روغن
را داخل تابه ریخته کمی که گرم شد، گوشت و پیاز سرخ شده را با هم تفت
دهید، آن گاه گوشت و پیاز رااز داخل تابه بردارید و به جای آن فلفل دلمهای
را کمی تفت داده، هویج و کرفس رادر تابه ریخته کمی همزده، سپس قارچ ورقه
شده و گوجه فرنگی خلال شده را به مواد اضافه کنید وکم کم هم بزنید هنگامی
که همه ی مواد پخته شد ، گوشت و پیاز و سویاسس را به مواد افزوده کمی تفت
بدهید.
این غذا فقط باتفت دادن پخته میشود.
از گوشت قرمز یا ماهی یا میگو نیز میتوان استفاده کرد، فقط حرارت باید تند و یکنواخت باشد.
قرمه سبزی ,طرز تهیه قرمه سبزی, آموزش قرمه سبزی
- ۹۴/۱۲/۰۷