تفریحی

  • ۰
  • ۰

آموزش و طرز تهیه خورش بوقلمون

آموزش و طرز تهیه خورش بوقلمون

آشپزی

مواد لازم خورش بوقلمون

گوشت بوقلمون                     300 گرم
سیب‌زمینی                         دو عدد
شوید خشک                        دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده                     یک عدد
تخم آفتا‌ب‌گردان                    یک قاشق غذاخوری
روغن‌زیتون                           سه تا چهار قاشق غذاخوری
آب، نمک و زعفران                  به میزان لازم

طرز تهیه خورشت
بوقلمون

گوشت بوقلمون را به تکه‌های ریز قیمه‌ای درآورده و به مدت یک ساعت در پیاز و زعفران قرار داده و در یخچال بگذارید.
سپس گوشت‌ها را به همراه پیاز و روغن‌زیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت 45 دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.
آن‌گاه سیب‌زمینی‌ و تخم آفتابگردان را اضافه ‌کنید.
وقتی گوشت و سیب‌زمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغن‌زیتون روی آن بریزید.
در ضمن، می‌توانید این خورش را با نان و برنج  میل کنید.

آموزش و طرز تهیه خورش بوقلمون

  • ۹۴/۱۰/۲۳
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی