خورش قیمه آلو
مواد لازم
گوشت بدون استخوان 500 گرم
لپه 150 گرم
روغن مایع 100 گرم
آلوخشک 200 گرم
پیاز 100 گرم
رب گوجهفرنگی یک قاشق چایخوری
لیموعمانی سه عدد
زردچوبه و دارچین از هر کدام یک قاشق چایخوری
آب، نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز را خرد کرده و سرخ میکنیم. وقتی طلایی شد گوشت را
خرد کرده و داخل پیاز میریزیم. سپس ربگوجهفرنگی، زردچوبه، دارچین، نمک
و فلفل را اضافه میکنیم. آنگاه لپه را شسته و به بقیه مواد میافزاییم و
به اندازه سه لیوان آب ریخته تا با شعله ملایم خوب پخته شود.
پس از
پخته شدن، لیموعمانی را از پوست در آورده و در خورش میریزیم. آلو را که
از قبل با آب گرم خیس کرده بودیم داخل خورش ریخته و به مدت 20 دقیقه با آلو
میجوشانیم تا خورش جا بیافتد و آماده شود.
- ۹۵/۰۳/۰۴