خورش فسنجان
مواد لازم
? مرغ
? مرغابی
? گوشت
? مغز گردو
? پیاز
? رب انار ( میتوان به جای رب انار از آب انار استفاده نمائید )
? شکر
? نمک و فلفل
? روغن
طرز تهیه فسنجان
مغز گردو را بعد ار پاک کردن چرخ کنید و با کمی روغن تا سرخ شود این تفت دادن نباید طوری باشد که گردو بسوزد و تلخ شود.
زعفران را در کمی آب جوش حل کنید.
پیاز را ختات کرده و با روغن تفت دهید تا اینکه طلائی شود.
مرغ
– مغز گردو – پیاز سرخ شده – کمی نمک و فلفل و مقداری آب زعفران و چهار تا
پنج پیمانه آب را در یک ظرف مناسب ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید.
می
توانید مرغ را با کمی آب زعفران جداگانه بپزید و سپس مغز گردو و پیاز سرخ
شده‚ نمک و فلفل و آب را به آن اضافه نموده و حرارت دهید.
اگر از گوشت
چرخ کرده می خواهید استفاده نمائید گوشت و پیاز رنده کرده و نمک را با هم
مخلوط و ورز دهید و سپس به صورت قلقل های ریز در آورده و باکمی روغن تفت
دهید و سپس با کمی آب زعفران‚ مغز گردو و پیاز سرخ کرده نمک و فلفل و آب را
در ظرف مناسب ریخته و حرارت دهید.
بعد از کمی پخت‚ رب انار و شکر را به خورشت اضافه نمائید.
اگر
در زمان پخت مرغ پخته شد ولی هنوز خورشت جا نیفتاده باشد مرغ را از خورشت
جدا کرده و بگذارید که خورشت آماده شود و در پایان مرغ را به آن اضافه
نمائید.
در آخر پخت بر اساس ترشی و شیرینی خورشت شکر اضافه نمائید .
خورشت
در پایان پخت به روغن افتاده باشد و آب نداشته باشد در صورتی که هنوز به
روغن نیفتاده باشد میتوانید در چندین مرتبه کمی آب سرد به خورشت اضافه
نمائید .
اگر خورشت روی حرارت ملایم در مدت زمان بیشتری پخته شود خوش مزه تر و رنگ آن بهتر می شود .
- ۹۵/۰۴/۲۰