تفریحی

  • ۰
  • ۰

خورشت سیب وآلبالو

آموزش آشپزی

 مواد لازم خورشت سیب وآلبالو

(برای 4 نفر)
? گوشت خورشتی: 200 گرم
? آلبالوی هسته گرفته: 250 گرم
? سیب درختی ترش(متوسط): 1عدد
? پیاز داغ: 1 قاشق
? آب لیمو ترش: 1 قاشق غذا خوری
? شکر: 1 قاشق غذا خوری
? زعفران: 4/1 قاشق چایخوری
? روغن به مقدار کافی
? زرد چوبه ،نمک، فلفل به مقدار کافی


طرز تهیه خورشت سیب وآلبالو


گوشت را در روغن به همراه زرد چوبه و پیاز داغ به خوبی تفت داده و پس از اضافه کردن آب، می گذاریم پخته
شود.سپس سیب ها را پوست کنده و به صورت درشت خرد می کنیم و با کمی روغن سرخ می کنیم.
آلبالو ها را نیز با مقداری روغن سرخ می کنیم. سپس هر دو را همراه با زعفران، نمک و فلفل به گوشت پخته
اضافه می کنیم. سپس آب خورش را اندازه می کنیم و می گذاریم تا جا بیفتد.
کمی قبل از برداشتن خورش، آبلیمو و شکر راافزوده و می گذاریم تا چند جوش دیگر بزند. حال می توانیم
خورش را در ظرف مناسبی بریزیم و همراه با پلو سرو کنیم .

آشپزی

  • ۹۴/۱۲/۰۱
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی