خورشت سیب وآلبالو
مواد لازم خورشت سیب وآلبالو
(برای 4 نفر)
? گوشت خورشتی: 200 گرم
? آلبالوی هسته گرفته: 250 گرم
? سیب درختی ترش(متوسط): 1عدد
? پیاز داغ: 1 قاشق
? آب لیمو ترش: 1 قاشق غذا خوری
? شکر: 1 قاشق غذا خوری
? زعفران: 4/1 قاشق چایخوری
? روغن به مقدار کافی
? زرد چوبه ،نمک، فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه خورشت سیب وآلبالو
گوشت را در روغن به همراه زرد چوبه و پیاز داغ به خوبی تفت داده و پس از اضافه کردن آب، می گذاریم پخته
شود.سپس سیب ها را پوست کنده و به صورت درشت خرد می کنیم و با کمی روغن سرخ می کنیم.
آلبالو ها را نیز با مقداری روغن سرخ می کنیم. سپس هر دو را همراه با زعفران، نمک و فلفل به گوشت پخته
اضافه می کنیم. سپس آب خورش را اندازه می کنیم و می گذاریم تا جا بیفتد.
کمی قبل از برداشتن خورش، آبلیمو و شکر راافزوده و می گذاریم تا چند جوش دیگر بزند. حال می توانیم
خورش را در ظرف مناسبی بریزیم و همراه با پلو سرو کنیم .
- ۹۴/۱۲/۰۱