تفریحی

  • ۰
  • ۰

تست باقالی و پنیر فتا

نحوه درست کردن تست باقالی و پنیر فتا

نحوه درست کردن تست باقالی و پنیر فتا

آشپزی

مواد لازم

باقالی (تازه یا منجمد)                                         350 گرم
پنیر فتا                                                            100 گرم
برگ نعناع خرد شده                                            2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون                                                        1 قاشق غذاخوری
مخلوط سالاد برگ (سبزی های مورد علاقه خودتون)     50 گرم
گوجه گیلاسی                                                  10
آبلیمو                                                              1 قاشق چایخوری
نان باگت (سفید یا قهوه ای)                                 4 تکه

طرز تهیه

یک قابلمه کوچک برداشته و داخلش آب بریزین تا جوش بیاد. بعد باقالی ها رو اضافه کرده و اجازه بدین برای 4 دقیقه بجوشه و بپزه. بعد برای سرد کردنش زیر آب سرد آبکشی اش کنین. اگه باقالی ها رو با پوست در قابلمه گذاشتین، پوستشون رو جدا کنین و اونا رو داخل کاسه بریزین.
پنیر روی برگ نعناع ریخته و با فلفل سیاه و دو قاشق روغن زیتون چاشنی اش بزنین و خوب با هم ترکیب کنین.
مخلوط سالاد برگ و گوجه ها رو با باقی مانده روغن زیتون و آبلیمو ترکیب کرده و بین دو بشقاب تقسیم کنین. نان ها رو با تستر یا گریل تست کنین تا زمانی که هر دو طرفش طلایی و ترد بشه.

تست باقالی و پنیر فتا

  • ۹۵/۰۲/۲۳
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی