نحوه درست کردن تست باقالی و پنیر فتا
مواد لازم
باقالی (تازه یا منجمد) 350 گرم
پنیر فتا 100 گرم
برگ نعناع خرد شده 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
مخلوط سالاد برگ (سبزی های مورد علاقه خودتون) 50 گرم
گوجه گیلاسی 10
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
نان باگت (سفید یا قهوه ای) 4 تکه
طرز تهیه
یک قابلمه کوچک برداشته و داخلش آب بریزین تا جوش بیاد. بعد باقالی ها
رو اضافه کرده و اجازه بدین برای 4 دقیقه بجوشه و بپزه. بعد برای سرد کردنش
زیر آب سرد آبکشی اش کنین. اگه باقالی ها رو با پوست در قابلمه گذاشتین،
پوستشون رو جدا کنین و اونا رو داخل کاسه بریزین.
پنیر روی برگ نعناع ریخته و با فلفل سیاه و دو قاشق روغن زیتون چاشنی اش بزنین و خوب با هم ترکیب کنین.
مخلوط سالاد برگ و گوجه ها رو با باقی مانده روغن زیتون و آبلیمو ترکیب
کرده و بین دو بشقاب تقسیم کنین. نان ها رو با تستر یا گریل تست کنین تا
زمانی که هر دو طرفش طلایی و ترد بشه.
- ۹۵/۰۲/۲۳