تفریحی

  • ۰
  • ۰

آموزش و طرز تهیه برنج ایتالیایی

آموزش و طرز تهیه برنج ایتالیایی

آشپزی:در ایران برخی در برنامه عذایی خود هم از غذاهای سنتی و هم از غذاهای مدرن استفاده می کنند دستور پخت بعضی از غذاها از کشورهای دیگری وارد ایران شده اند.

مواد لازم

سینه مرغ یا فیله خلالی شده            250 گرم
اسفناج خرد شده                            500 گرم
هویج خلالی شده                           300 گرم
پیاز سرخ شده                               نصف پیمانه
ذرت                                             نصف پیمانه
محلول زعفران                                دو تا سه قاشق سوپخوری
قـارچ خرد شده                               300 گرم
برنج                                             چهار پیمانه
نمک، فلفل و ادویه                          به میزان لازم
نخودفرنگی و آبلیمو                         به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا پیاز سرخ شده را در تابه‌ای ریخته و کمی روغن به آن اضافه می‌کنیم. خلال‌های مرغ را به آن افزوده کاملا تفت می‌دهیم. سپس هویج را اضافه کرده، با مواد مخلوط نموده، بعد اسفناج را افزوده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا مواد پخته و نرم شوند.
در ظرف دیگری قارچ‌ های خرد شده را به همراه کمی روغن و یک قاشق سوپخوری آبلیمو تفت داده تا آب قارچ کشیده شود. بعد قارچ‌ها را به همراه ذرت، نخودفرنگی، نمک، فلفل و ادویه به مواد اضافه کرده و مخلوط می‌نماییم. حالا حرارت را خاموش کرده، برنج را آبکش نموده و مواد را به همراه محلول زعفران لابه‌لای برنج ریخته و برنج را دم می‌گذاریم. بعد از 30 تا 40 دقیقه غذای ما آماده سرو می‌باشد.

آموزش و طرز تهیه برنج ایتالیایی

  • ۹۴/۰۹/۲۷
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی