تفریحی

  • ۰
  • ۰

باقلا فسنجان
 
در اینجا آموزش باقلا فسنجان قرار داده شده است این غذا از در تهیه اش از لوبیا چیتی استفاده شده است
مواد لازم

لوبیا چیتی یک پیمانه
گردو 150 گرم
پیاز داغ و رب گوجه فرنگی از هر کدام سه قاشق غذاخوری
رب انار دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، گلپر و زردچوبه به میزان لازم


طرز تهیه

لوبیاچیتی را یک روز قبل خیس کنید. گردو را آسیاب کرده و با رب انار، رب گوجه‌فرنگی و آب در قابلمه بریزید. نمک، فلفل، گلپر و زردچوبه را به آن اضافه کنید تا بجوشد بعد از نیم ساعت آب لوبیاچیتی را گرفته به گردو اضافه کنید تا بپزد در انتها پیازداغ را به مواد اضافه کنید. غلظت غذا دلخواه می‌‌باشد.

آموزش خورش فسنجان | فسنجون

  • ۹۴/۱۰/۲۸
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی