تفریحی

  • ۰
  • ۰

استیک شتر مرغ

آموزش و طرز تهیه استیک شتر مرغ با سیر و جعفری

 آموزش و طرز تهیه استیک شتر مرغ با سیر و جعفری

آشپزی

مواد لازم

گوشت ران شترمرغ یا فیله ورقه‌شده               150 گرم
فلفل سیاه                                               نصف قاشق چایخوری
پودر سیر                                                  1/3 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل                                               نصف پیمانه
جعفری خردشده                                        نصف پیمانه
سیر                                                       دو حبه
روغن‌زیتون                                                سه قاشق غذاخوری
نمک                                                       به میزان لازم

طرز تهیه

گوشت را ورقه کرده و ما‌‌‌ بین دو کیسه فریزر با بیفتک‌کوب می‌کوبیم تا نازک شود. سیر را کوبیده و یا ریز کرده به همراه جعفری خردشده، پودرزنجبیل، فلفل سیاه، پودر سیر و روغن‌زیتون خوب مخلوط می‌کنیم. مخلوط را در ظرف مسطحی ریخته و گوشت ورقه‌شده را در این سس می‌خوابانیم به طوری که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روی گوشت را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال نگهداری می‌کنیم. نمک را به هر دو طرف گوشت می‌پاشیم. تابه چدنی را کمی چرب کرده و با حرارت زیاد استیک را سرخ می‌کنیم.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-160.html

استیک بوقلمون

  • ۹۵/۰۵/۰۲
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی