آموزش و حوه درست کردن انار آویج گیلانی
مواد لازم
گردو ۳۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب انار یک قاشق غذاخوری
آبغوره یا آب اناز ۱ پیمونه
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
سبزی (تره – جعفری – نعنا) روی هم ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- در ابتدا رب انار، آب انار یا آبغوره رو به همراه کمی نمک و فلفل
میزاریم ته یه قابلمه کمی جوش بخوره و بعد گردوی ساییده شده رو بهش اضافه
میکنیم و حسابی با هم مخلوط میکنیم
۲- بعد به دفعات بهش آب سرد اضافه کرده تا زمانی که گردومون حسابی باز شده و
دونه های روغن روش نمایان شه ( از اون موقع دیگه بهش آب سرد اضافه
نمیکنیم) بعد بهش رب گوجه زده و میذاریم تا جا بیفته
۳- سبزیها رو خرد کرده و کمی در روغن سرخ میکنیم و به گردوی پخته شده اضافه
میکنیم ،گوشت چرخ کرده رو به همراه پیاز رنده شده، نمک ، فلفل و کمی از
سبزیها قبل سرخ شدن رو به صورت کوفته قلقلی درآورده و کمی در تابه تفت
میدیم و به خورشتمون اضافه میکنیم،
۴- وقتی کوفته ها پختن و خورشتمون به روغن افتاد آماده است
منبع: مجله مراحم
لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-187.html
- ۹۵/۰۶/۲۶