تفریحی

  • ۰
  • ۰

آویج گیلانی

آموزش و حوه درست کردن انار آویج گیلانی

آموزش و حوه درست کردن انار آویج گیلانی

آشپزی

مواد لازم

گردو                                               ۳۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده                               ۳۰۰ گرم
رب انار                                             یک قاشق غذاخوری
آبغوره یا آب اناز                                  ۱ پیمونه
رب گوجه فرنگی                                 یک قاشق غذاخوری
پیاز                                                 یک عدد
سبزی (تره – جعفری – نعنا)                  روی هم ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل                                      به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- در ابتدا رب انار، آب انار یا آبغوره رو به همراه کمی نمک و فلفل میزاریم ته یه قابلمه کمی جوش بخوره و بعد گردوی ساییده شده رو بهش اضافه میکنیم و حسابی با هم مخلوط میکنیم
۲- بعد به دفعات بهش آب سرد اضافه کرده تا زمانی که گردومون حسابی باز شده و دونه های روغن روش نمایان شه ( از اون موقع دیگه بهش آب سرد اضافه نمیکنیم) بعد بهش رب گوجه زده و میذاریم تا جا بیفته
۳- سبزیها رو خرد کرده و کمی در روغن سرخ میکنیم و به گردوی پخته شده اضافه میکنیم ،گوشت چرخ کرده رو به همراه پیاز رنده شده، نمک ، فلفل و کمی از سبزیها قبل سرخ شدن رو به صورت کوفته قلقلی درآورده و کمی در تابه تفت میدیم و به خورشتمون اضافه میکنیم،
۴- وقتی کوفته ها پختن و خورشتمون به روغن افتاد آماده است

منبع: مجله مراحم

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-187.html

کوفته فسنجان


  • ۹۵/۰۶/۲۶
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی