کلوچه بادنجان کبابی
مواد لازم
روغن مایع و آب از هر کدام نصف پیمانه
نمک یک قاشق چایخوری
کره یک قاشق سوپخوری
بادنجان کبابی دو عدد
پنیر سفید 50 گرم
پنیر پیتزا 20 گرم
نمک و فلفل و کنجد و آرد به میزان لازم
زرده تخممرغ یک عدد
کلوچه بادنجان کبابی
کلوچه بادنجان کبابی
طرز تهیه
آب،
روغن، کره و نمک را با هم مخلوط کرده و آرد را کمکم اضافه کنید و ورز
دهید تا جایی که خمیر یکدستی به وجود آید و به دست نچسبد. بادنجان را
ساطوری خردکرده و با پنیر سفید، پنیر پیتزا رندهشده، نمک و فلفل مخلوط
کنید. خمیر را با وردنه باز کرده و با لیوان گرد قالب بزنید. از مایه
بادنجان کمی داخل خمیرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف
روبهرو را به هم رسانده و مثل بقچه پیچ داده و در سینی فر چرب شده قرار
دهید. روی آنها ابتدا زرده تخممرغ مالیده و بعد کنجد پاشیده و در فر با
حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار دهید.
کیک کشک بادمجان
- ۹۵/۰۳/۲۳