تفریحی

  • ۰
  • ۰

کلوچه بادنجان کبابی

کیک کشک بادمجان

مواد لازم

روغن مایع و آب از هر کدام نصف پیمانه
نمک یک قاشق چایخوری
کره یک قاشق سوپخوری
بادنجان کبابی دو عدد
پنیر سفید 50 گرم
پنیر پیتزا 20 گرم
نمک و فلفل و کنجد و آرد به میزان لازم
زرده تخم‌مرغ یک عدد

کلوچه بادنجان کبابی

کلوچه بادنجان کبابی

طرز تهیه

 آب، روغن، کره و نمک را با هم مخلوط کرده و آرد را کم‌کم اضافه کنید و ورز دهید تا جایی که خمیر یک‌دستی به وجود آید و به دست نچسبد. بادنجان را ساطوری خردکرده و با پنیر سفید، پنیر پیتزا رنده‌شده، نمک و فلفل مخلوط کنید. خمیر را با وردنه باز کرده و با لیوان گرد قالب بزنید. از مایه بادنجان کمی داخل خمیرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف روبه‌رو را به هم رسانده و مثل بقچه پیچ داده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آنها ابتدا زرده تخم‌مرغ مالیده و بعد کنجد پاشیده و در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار دهید.
کیک کشک بادمجان

  • ۹۵/۰۳/۲۳
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی