تفریحی

  • ۰
  • ۰

آموزش لپه پلو

لپه پلو


خورش قیمه خلال و زرشک

مواد لازم

برنج شش پیمانه
لپه یک و نیم پیمانه
گوشت گوسفندی 750 گرم
پیاز یک عدد
روغن مایع سه قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
زعفران دم‌کرده دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

خورش قیمه خلال و زرشک


خورش قیمه خلال و زرشک

قیمه خلال و زرشک


طرز تهیه

گوشت را ریز خرد کرده و با پیاز خلال شده و روغن تفت می‌‌دهیم. سپس فلفل، زردچوبه و آب را اضافه کرده و با حرارت ملایم گوشت را می‌‌پزیم. لپه را جداگانه پخته و به گوشت اضافه می‌‌کنیم تا 10 دقیقه با هم بپزند و لپه طعم گوشت بگیرد.برنج را آبکش می‌‌کنیم، مواد آماده شده را با زعفران، فلفل و نمک مخلوط کرده و لابه‌لای برنج آبکشی می‌‌ریزیم و دم می‌کنیم. وقتی برنج به بخار افتاد کره آب‌شده را نیز روی آن اضافه می‌‌کنیم.اگر کره یا روغن را قبل از به بخار افتادن برنج اضافه کنیم برنج، کره و روغن را جذب نکرده و ته قابلمه می‌‌رود.برای ته دیگ می‌‌توان دو زرده تخم‌مرغ، دو قاشق ماست، دو قاشق کره و یک قاشق زعفران آب‌شده را با مقداری برنج مخلوط کرده ته قابلمه ریخته و صاف می‌‌کنیم.

خورش قیمه خلال و زرشک

  • ۹۵/۰۳/۰۴
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی