لپه پلو
مواد لازم
برنج شش پیمانه
لپه یک و نیم پیمانه
گوشت گوسفندی 750 گرم
پیاز یک عدد
روغن مایع سه قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
زعفران دمکرده دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه
گوشت را ریز خرد کرده و با پیاز خلال شده و روغن تفت
میدهیم. سپس فلفل، زردچوبه و آب را اضافه کرده و با حرارت ملایم گوشت را
میپزیم. لپه را جداگانه پخته و به گوشت اضافه میکنیم تا 10 دقیقه با هم
بپزند و لپه طعم گوشت بگیرد.برنج را آبکش میکنیم، مواد آماده شده را با
زعفران، فلفل و نمک مخلوط کرده و لابهلای برنج آبکشی میریزیم و دم
میکنیم. وقتی برنج به بخار افتاد کره آبشده را نیز روی آن اضافه
میکنیم.اگر کره یا روغن را قبل از به بخار افتادن برنج اضافه کنیم برنج،
کره و روغن را جذب نکرده و ته قابلمه میرود.برای ته دیگ میتوان دو زرده
تخممرغ، دو قاشق ماست، دو قاشق کره و یک قاشق زعفران آبشده را با مقداری
برنج مخلوط کرده ته قابلمه ریخته و صاف میکنیم.
- ۹۵/۰۳/۰۴