آموزش لازانیا
در اینجا آموزش لازانیا قرار داده شده است این غذا از در تهیه اش از لازانیا استفاده شده است
مواد لازم
? لازانیا یک بسته
? سوسیس یا کالباس نیم کیلو
? گوشت چرخ کرده ربع کیلو
? پنیر پیتزا رنده شده سه بسته !
(می شه از پنیر ورقه ای هم استفاده کرد که خیلی بهتر و پرتر درمیاد) سه بسته !
قارچ دو پیمانه
? فلفل دلمه ای یک عدد بزرگ
? پیاز سرخ کرده 2 تا 3 قاشق سوپخوری
? سس گوجه فرنگی به مقدار کافی
? کره 100 گرم
? نمک و فلفل و آویشن بقدر کافی
طرز تهیه لازانیا
سوسیس
یا کالباس را ریز خرد می کنیم با پیاز سرخ کرده کمی تفت می دهیم . کمی نمک
و فلفل هم به آن ها می زنیم. گوشت چرخ کرده را هم با دارچین و نمک فلفل
کمی تفت می دهیم. در ظرفی آب می ریزیم یک قاشق روغن و یک قاشق نمک به آب
اضافه کرده می گذاریم بجوشد. لازانیا را داخل آب می ریزیم تا جوش آید و
کاملا نرم شود ( زیاد له نشه ) بعد آنرا در صافی می ریزیم و روی آن را آب
سرد می ریزیم تا بهم نچسبند. ته ظرف نسوز و مستطیل شکلی را چرب می کنیم ،
یک ورقه لازانیا
ته آن می چینیم یک لایه سس گوجه می ریزیم، مقداری از مایه ی گوشتی که قبلا
آماده کرده ایم روی آن می ریزیم و بعد قارچ و فلفل دلمه ای را می پاشیم و
حالا کمی پنیر یا اگر پنیرمان ورقه ای است یک ردیف روی مایه می چینیم . یک
ردیف دیگر خمیر لازانیا ، سس گوجه ، قارچ و فلفل دلمه ای و بقیه گوشت را
روی آن می ریزیم و باز کمی پنیر رویش می پاشیم با چند ورقه خمیر لازانیا
روی آن را می پوشانیم . توجه کنید که بعد از چیدن لازانیا حتماً اول یک
لایه سس گوجه روی آن بریزید تا مواد حسابی به هم بچسبد. بعد بقیه ی مایه را
روی خمیر لازانیا قرار دهید. دست آخر هم بقیه ی پنیر را رویش می پاشیم و
کره را قطعه قطعه کرده روی آن قرار می دهیم و بعد هم آویشن را و با حرارت
400 درجه فارنهایت نیم ساعت تا سه ربع ساعت داخل فر طبخ می نماییم تا روی
آن طلایی شود.
- ۹۴/۱۰/۲۶