تفریحی

  • ۰
  • ۰

آموزش شش انداز

شش انداز

( رب انار )

مواد لازم

گردو 100 گرم
پیاز سرخ‌شده سه قاشق غذاخوری
بادنجان یک عدد
پوست هندوانه‌ رنده‌شده یک پیمانه
گوجه‌فرنگی رنده‌شده یک پیمانه
رب انار دو قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری
گلپر، نمک و فلفل به میزان لازم

شش انداز

شش انداز

طرز تهیه

قسمت سفید هندوانه که مابین پوست سبز و قسمت قرمز هندوانه است را گرفته و رنده کنید و با یک قاشق روغن در قابلمه سرخ کرده تا بپزد، سپس گوجه‌فرنگی را به آن بیفزایید. بادنجان را نگینی خرد کرده و سرخ کنید و در انتها گردو ساییده شده را با رب انار، گوجه‌فرنگی، پیازداغ، ادویه و بادنجان به مخلوط اضافه کرده، بگذارید تا دو ساعت به آرامی بجوشد تا غلیظ شود.

( رب انار

  • ۹۵/۰۵/۰۸
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی