آموزش و طرز تهیه سالاد رژیمی
سالاد بوقلمون، قارچ و جوانه ی سویا
مواد لازم برای 4 نفر
جوانه ی سویا 400 گرم
قارچ 200 گرم
سینه ی بوقلمون 300 گرم
ساقه ی تره فرنگی یا پیازچه 4 عدد
سیر له شده 1 قاشق چایخوری
سس سویا 2 قاشق غذا خوری
روغن کنجد 1 قاشق غذاخوری
کنجد 1 قاشق غذاخوری
آموزش و طرز تهیه سالاد رژیمی
روش تهیه
مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 5 دقیقه
جوانه های
سویا را داخل ظرف حاوی آب نمک که به جوش رسیده است بریزید و در ظرف را
بگذارید. اجازه دهید به مدت 6 دقیقه با حرارت ملایم بپزند. سپس جوانه ها
را آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید.
قارچ ها را بشویید و خرد کنید. فیله
ی بوقلمون را به قطعات کوچک تقسیم کنید و داخل یک ماهیتابه ی نچسب به مدت
چند دقیقه با یک قاشق سس سویا تفت دهید.
سس را با ترکیب بقیه ی سس سویا، روغن کنجد، سیر، ساقه ی تره فرنگی یا موسیر یا پیازچه و کنجد تهیه کنید.
بوقلمون ها را با جوانه ی سویا، قارچ و سسی که آماده کرده اید مخلوط کرده و سرو کنید.
طرز تهیه سالاد رژیمی ,آموزش و طرز تهیه سالاد رژیمی
- ۹۴/۱۲/۰۳