طرز تهیه و آماده سازی رب انار
آموزش رب انار
طرز تهیه رب انار
برای تهیه رب انار,به یک دیگ یا قابلمه ای نیازمند هستیم.به اندازه ی
نیازمان انارها را می شوییم مثلا10 کیلو و داخل سبدی قرار می دهیم
انارها را داخل ظرف تمیزی دون(دانه دانه)می کنیم مقداری از آب آن را
میگیریم بعد مابقی دانه های انار را داخل ظرفمان می ریزیم و بعد روی شعله
گاز با آتش قرار می دهیم تا به چوش بیاید و باید در حین پختن رب انارمان آن
را هم بزنیم تا ته نگیرد بعد از پخته شدن دانه ها, سبدی را درب قابلمه
مناسب قرار می دهیم و دانه های انار چوشیده شده را داخل آن سبد می ریزیم و
آنها را با وسیله مناسبی مانند گوش کوب که دستمان نسوزد آنها را له کرده
تا تمامی گوشت دانه ها گرفته شود و فقط تفاله های آن باقی بماند و آب انار
گرفته شده را روی آنها می ریزیم تا مابقی گوشت دانه وارد ظرف زیر سبد
شوند ,بعد قابلمه زیر سبد که حاوی گوشت و آب انار است را روی حرارت قرار
می دهیم تا چوشیده شود و سفت شود و رب انار شما آماده می شود
تذکر:گوشت و آب انار را هم بزنبد تا رب ته نگیرد چرا که باعث تلخ شدن رب می شود
در صورت داشتن سوال و یا مشکلی و یا نظر لطفا از طریق بخش نظرات سایت با ما در میان بگذارید.
منبع :مادربزرگ مدیر سایت میهن گرام
طرز تهیه و آماده سازی رب انار
- ۹۵/۰۱/۲۴