خورش مرغ با سیر و انار
مواد لازم
ران و سینه مرغ پنج تکه
انار ترش دانهکرده یک پیمانه
سیر خلالشده نصف پیمانه
پیاز داغ 1/4 پیمانه
کره 50 گرم
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
آب نارنج چهار قاشق غذاخوری
زردچوبه و نمک از هر کدام یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه، دارچین و هل ساییدهشده از هرکدام نصف قاشق چایخوری
زیره و زعفران از هر کدام 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه
مرغها را با ادویه، روغن زیتون و مقداری سیر خلالشده مخلوط کرده و حدود یکساعت میگذاریم بماند. (اصطلاحا مرغ را بیات می کنیم.)
بعد
از آنکه مرغها را در کره تفت دادیم با یک لیوان آب و روی حرارت ملایم
میپزیم. مرغ پختهشده را خلال کرده و پیاز داغ و انار ترش را به آن اضافه
کرده و با کمی آب میگذاریم تا خوب پخته شود.
در صورت نیاز میتوان آب را کمی بیشتر ریخت. در انتها آب نارنج را نیز به آن میافزاییم.
نکته: بیات کردن گوشت یا مرغ با روغن زیتون باعث نرم و لذیذ شدن آن میشود.
- ۹۵/۰۳/۰۴