تفریحی

  • ۰
  • ۰

خورش مرغ با سیر و انار


مواد لازم

ران و سینه مرغ پنج تکه
انار ترش‌ دانه‌‌کرده یک پیمانه
سیر خلال‌شده نصف پیمانه
پیاز داغ 1/4 پیمانه
کره 50 گرم
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
آب نارنج چهار قاشق غذاخوری
زردچوبه و نمک از هر کدام یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه، دارچین و هل ساییده‌شده از هرکدام نصف قاشق چایخوری
زیره و زعفران از هر کدام 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه مرغ

طرز تهیه مرغ

طرز تهیه مرغ

طرز تهیه

مرغ‌ها را با ادویه، روغن زیتون و مقداری سیر خلال‌شده مخلوط کرده و حدود یک‌ساعت می‌گذاریم بماند. (اصطلاحا مرغ را بیات می کنیم.)

بعد از آنکه مرغ‌ها را در کره تفت دادیم با یک لیوان آب و روی حرارت ملایم می‌پزیم. مرغ پخته‌شده را خلال کرده و پیاز داغ و انار ترش را به آن اضافه کرده و با کمی آب می‌گذاریم تا خوب پخته شود.

در صورت نیاز می‌توان آب را کمی بیشتر ریخت. در انتها آب نارنج را نیز به آن می‌افزاییم.

نکته: بیات کردن گوشت یا مرغ با روغن زیتون باعث نرم و لذیذ شدن آن می‌شود.

طرز تهیه مرغ

  • ۹۵/۰۳/۰۴
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی