خورش فسنجان با پسته رفسنجان
مواد لازم :
گوشت سینه مرغ بدون پوس 500 گرم
پسته 300 گرم
پیاز داغ عسلی 2 قاشق سوپخوری
رب انار 2 فنجان
شکر 2 قاشق سوپخوری
زعفران 0.25 فنجان
زردچوبه قدری
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :
گوشت سینه مرغ یا کوفته ریزه باشد , مغز پسته سائیده باشد ، پیاز سرخ شده باشد ، زعفران سائیده باشد .
کوفته
ریزه ها را درست کرده در مقداری آب و روغن آنها را سرخ می کنیم , در
قابلمه ای پیاز های خلال شده را در روغن سرخ می کنیم و پسته های آسیاب شده
را اضافه کرده و با حرارت ملایم مرتب بهم می زنیم , 4 تا 5 دقیقه کافی است
سپس کوفته های سرخ شده را با مقدار کمی نمک و زرد چوبه اضافه کرده و آب با
رب انار ، شکر و زعفران سائیده شده اضافه کرده و آرام بهم می زنیم تا پسته
ها گلوله نشود ، سپس حرارت را کم کرده می گذاریم آرام بجوشد تا کاملا به
روغن بیفتد ، طعم ترش یا شیرین آن بستگی به علاقه شما دارد .
نکته : در هنگام پختن خورش در قابلمه فسنجان را کنار می گذاریم .
خورش فسنجان با گوشت قلقلی
- ۹۵/۰۴/۰۲