تفریحی

  • ۰
  • ۰

خورش فسنجان با پسته رفسنجان


مواد لازم :  
گوشت سینه مرغ بدون پوس  500 گرم
پسته  300 گرم
پیاز داغ عسلی  2 قاشق سوپخوری
رب انار  2 فنجان
شکر  2 قاشق سوپخوری
زعفران  0.25 فنجان
زردچوبه  قدری
فلفل  قدری
نمک  قدری

طرز تهیه :

گوشت سینه مرغ یا کوفته ریزه باشد , مغز پسته سائیده باشد ، پیاز سرخ شده باشد ، زعفران سائیده باشد .
کوفته ریزه ها را درست کرده در مقداری آب و روغن آنها را سرخ می کنیم , در قابلمه ای پیاز های خلال شده را در روغن سرخ می کنیم و پسته های آسیاب شده را اضافه کرده و با حرارت ملایم مرتب بهم می زنیم , 4 تا 5 دقیقه کافی است سپس کوفته های سرخ شده را با مقدار کمی نمک و زرد چوبه اضافه کرده و آب با رب انار ، شکر و زعفران سائیده شده اضافه کرده و آرام بهم می زنیم تا پسته ها گلوله نشود ، سپس حرارت را کم کرده می گذاریم آرام بجوشد تا کاملا به روغن بیفتد ، طعم ترش یا شیرین آن بستگی به علاقه شما دارد .
نکته : در هنگام پختن خورش در قابلمه فسنجان را کنار می گذاریم .

خورش فسنجان با گوشت قلقلی

  • ۹۵/۰۴/۰۲
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی