آموزش خوراک بال بوقلمون
در اینجا آموزش خوراک بال بوقلمون قرار داده شده است این غذا از در تهیه اش از بال بوقلمون استفاده شده است
مواد لازم
کره یا روغن مایع - 100 گرم
نخود سبز که از پوست در آمده باشد - 1 لیوان
بادام پوست گرفته بو داده - 1 فنجان
بال بوقلمون که قسمت نوک آن گرفته شده است - 500 گرم
نعناع و ترخان تازه خرد شده - 2 قاشق سوپخوری
خردل - 1 قاشق مرباخوری
پاپریکا (فلفل قرمز شیرین) - 1 قاشق مرباخوری یا کمی زعفران
نمک و فلفل به قدر کافی
طرز تهیه خورش بوقلمون
طرز تهیهخوراک بال بوقلمون
کره
یا روغن را گرم می کنیم، قطعات بال را با پاپریکا یا زعفران آغشته کرده ،
کمی به آنها نمک می زنیم و در روغنی که قدری داغ شده باشد ، می اندازیم ،
دو طرف بال ها را به حدی که زیاد خشک نشود ، در روغن سرخ می کنیم.
یک
لیوان آب جوش آهسته از کنار ظرف به داخل آن می ریزیم و خردل را در کمی آب
حل کرده ، به آن اضافه می کنیم ، بعد نخود را در دو گوشه ظرف ریخته ، در
ظرف را می بندیم. حرارت را ملایم می کنیم تا نخود و بال ها پخته شود. بعد
به طور منظم بال ها را در دیس می کشیم.
سس آن را می چشیم و نمک و
فلفل و ترشی آن را اندازه می کنیم و بعد از یکی دو جوش سس را روی آن می
ریزیم و بادام بو داده را روی آن می پاشیم. این خوراک را می توانیم با برنج
زعفرانی که به آن کمی فلفل قرمز کوبیده شده و کاری زده ایم، سر میز ببریم.
طرز تهیه خورش بوقلمون
- ۹۴/۱۰/۲۶