تفریحی

  • ۰
  • ۰

ترش شامی (کال شامی)


شامی هویج

 مواد لازم


? گوشت چرخ کرده 300 گرم
? سیب زمینی بزرگ 1 عدد
? پیاز بزرگ 1 عدد
? تخم مرغ 3 عدد
? آب غوره نصف پیمانه پلوپز
? آب 1 لیتر
? کره 300 تا 400 گرم
? نمک ، زردچوبه ، فلفل و دارچین به میزان لازم
? رب گوجه 2 تا 3 قاشق
? برنج برای سرو 5 پیمانه پلوپز


طرز تهیه


ابتدا پیاز و سیب زمینی را رنده کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کرده سپس تخم مرغها و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه را نیز افزوده و خوب ورز می دهیم از مواد بصورت کتلت برداشته و در ظرف مورد نظر سرخ می کنیم سپس در ظرف دیگری کمی کره ریخته و رب را در آن تفت داده و آب غوره و آب را اضافه کرده و می گذاریم تا بجوشد بعد کتلتها را به آن افزوده و می گذاریم تا سس بخورد کتلت رود . در انتها با سیب زمینی سرخ شده آن را تزئین کرده و با برنج سرو می کنیم.
? توجه: این غذا به آن علت ترش شامی یا کال شامی گفته می شود که از سیب زمینی خام استفاده شده و بوسیله آب غوره یا نارنج ترش می شود . این مقدار مواد برای 4 نفر در نظر گرفته شده است .

شامی هویج

  • ۹۵/۰۴/۰۲
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی