ترش شامی (کال شامی)
مواد لازم
? گوشت چرخ کرده 300 گرم
? سیب زمینی بزرگ 1 عدد
? پیاز بزرگ 1 عدد
? تخم مرغ 3 عدد
? آب غوره نصف پیمانه پلوپز
? آب 1 لیتر
? کره 300 تا 400 گرم
? نمک ، زردچوبه ، فلفل و دارچین به میزان لازم
? رب گوجه 2 تا 3 قاشق
? برنج برای سرو 5 پیمانه پلوپز
طرز تهیه
ابتدا
پیاز و سیب زمینی را رنده کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کرده سپس تخم
مرغها و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه را نیز افزوده و خوب ورز می دهیم از
مواد بصورت کتلت برداشته و در ظرف مورد نظر سرخ می کنیم سپس در ظرف دیگری
کمی کره ریخته و رب را در آن تفت داده و آب غوره و آب را اضافه کرده و می
گذاریم تا بجوشد بعد کتلتها را به آن افزوده و می گذاریم تا سس بخورد کتلت
رود . در انتها با سیب زمینی سرخ شده آن را تزئین کرده و با برنج سرو می
کنیم.
? توجه: این غذا به آن علت ترش شامی یا کال شامی گفته می شود که
از سیب زمینی خام استفاده شده و بوسیله آب غوره یا نارنج ترش می شود . این
مقدار مواد برای 4 نفر در نظر گرفته شده است .
- ۹۵/۰۴/۰۲