اشکنه با رب انار
مواد لازم
رب انار قدری
شکر قدری
پیاز 3 عدد
روغن 150 گرم
شنبلیله 1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 4 عدد
آرد سفید 2 قاشق سوپخوری
زردچوبه 1 قاشق سوپخوری
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه
پیاز
را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم تا طلائی شود آرد و
شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم در صورت مصرف زرد چوبه آنرا
اضافه می نمائیم ، بعد 3 تا 4 لیوان آب داخل آن میریزیم میگذاریم مایه چند
جوش بزند باندازه کافی بآن نمک و فلفل میزنیم تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم
. با کمی نمک مخلوط میکنیم و کم کم در مایه اشکنه میریزیم ، مرتب بهم
میزنیم تا تخم مرغها یکجا بسته نشوند بعد از 2 تا 3 جوش اشکنه را در ظرف
میشکنیم .
بعد به آن کمی رب انار یا آب انار اضافه میکنیم ، باین اشکنه هم میشود کمی شکر اضافه کرد .
- ۹۵/۰۲/۲۳