آش هویج و جو همدان
مواد لازم
برای ۴ نفر
▪ نخود نصف پیمانه
▪ بلغور ۲ پیمانه
▪ پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری
▪ گوشت چرخ رده ۲۰۰ گرم
▪ فلفل، نمک و زردچوبه به مقدار لازم
▪ کشک به میزان لازم
▪ هویج خرد شده ۲ عدد
طرز تهیه
نخودها
را از دو روز قبل خیس کرده و سپس آن را جداگانه میپزید. سپس بلغور و هویج
خردشده را نیز جدا پخته و به نخود پخته شده اضافه میکنید و مواد تهیه شده
را با دمای ملایم جوشانده و بطور مرتب هم میزنید تا لعاب بیندازد.
مقداری پیاز داغ را با گوشت تفت داده و پس از اضافه کردن نمک، فلفل و زردچوبه، آن را به آش اضافه کنید.
در این آش بهتر است کشک قبل از بردن غذا سر سفره به آن اضافه شود.
آشپزی ایرانی
- ۹۴/۱۰/۱۱