آش تاک
مواد لازم
برنج خیسکرده یک پیمانه
لپه نصف پیمانه
برگ مو 250 گرم
سبزی آش در صورت تمایل 100 گرم
لوبیاچیتی پخته شده نصف پیمانه
پیاز داغ به اندازه دلخواه
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
(تهیه آش رشته)
طرز تهیه آش تاک
لپه
را نیم پخت نمایید و برنج را به آن اضافه کنید و بگذارید تا برنج خوب بپزد
و لعاب بیاندازد، سپس برگ مو خرد شده و سبزی آش را به همراه لوبیا چیتی
به مواد اضافه نمایید و بگذارید تا آش جا بیافتد در آخر پیاز داغ به آش
اضافه کرده و روی آش را با نعنا داغ تزئین کنید.
نکته: اگر فقط برگ مو را به تنهایی مصرف کنید و از ژیاز داغ و سبزی آش استفاده نکنید، آش شما ترش خواهد شد.
تهیه آش رشته
- ۹۴/۱۱/۰۵