آش آلـو
مواد لازم
? برنج : 1 لیوان
? لپه :1 پیمانه
? سبزی (جعفری ، اسفناج ، نعناع ، گشنیز) : 1 کیلو
? آلو خشک : 250 گرم
? نمک و فلفل به مقدار کافی
? نعناع داغ : دو سه قاشق غذاخوری
? زعفران به مقدار کافی
آش رشته
طرز تهیه
لپه
را پخته، برنج را پس از شستن داخل آن میریزیم و پس از پخته شدن، کره و نمک
و فلفل را اضافه مینماییم بعد از یکی دو جوش سبزی را که خرد کرده ایم در
آن ریخته یک ربع بعد آلو را (که به مدت یک ساعت قبلا خیس کرده ایم) در آش
ریخته و با حرارت ملایم می گذاریم تا آش جا بیافتد . پس از جا افتادن ، آش
را در ظرف کشیده و روی آنرا با نعناع داغ و زعفران تزئین می کنیم
- ۹۵/۰۳/۱۰