آموزش و نحوه درست کردن آجیل پلو
مواد لازم
برنج 500 گرم
بادام هندی 100 گرم
کشمش نصف پیمانه
کنجد سائیده شده 1 قاشق سوپخوری
زرد آلو خشک نصف پیمانه
زعفران آب گرفته 1 استکان
پسته خلال نصف پیمانه
روغن 2 قاشق سوپخوری
سیر له شده 4 عدد
پیاز ریز شده 1 عدد متوسط
زیره نصف قاشق سوپخوری
هل 4 دانه
دارچین 1 قاشق مرباخوری
آب 2 لیوان
کره 50 گرم
روغن 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
برنج را شسته و به مدت 1ساعت خیس می گذاریم. سپس برنج را جوشانده و آبکش می نماییم.
روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم می کنیم. سیر له شده ، پیاز ریز شده ،
ادویه ، کنجد ساییده ، زیره و هل ساییده را در تابه می ریزیم و به مدت چند
دقیقه هم می زنیم. کمی که رنگ آن طلایی شد ،برنج آبکش شده را به مواد
اضافه کرده و هم می زنیم تا برنج و مواد مخلوط شوند. آب و زعفران را بر
روی برنج ریخته با حرارت ملایم می گذاریم تا آب مواد کشیده شود در حدود
نیم ساعت با حرارت ملایم کافی است.
سپس زرد آلو ، کشمش و بادام هندی
را اضافه کرده و به هم می زنیم تا مخلوط شوند و با حرارت ملایم به مدت 15
دقیقه کاملا بپزد. سپس در موقع کشیدن غذا خلال پسته را روی آن می دهیم.
ارسال شده توسط خانم مهرنیا
- ۹۵/۰۱/۲۴