آبگوشت کشک
( کیک کشک بادمجان )
مواد لازم
? گوشت گوسفند با استخوان: 500 گرم
? نخود و لوبیا سفید خیس کرده: 1 لیوان
? پیاز: 1 عدد
? زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
? کشک جوشانده: 1 تا 2 لیوان
? بادمجان کوچک سرخ شده: 6 تا 8 عدد
? سیب زمینی: 3 عدد
طرز تهیه
گوشت
را در مقداری آب می ریزیم و می گذاریم تا جوش بیاید. سپس کف آن را گرفته
همراه با پیاز، نخود، لوبیا، فلفل و زردچوبه (در زودپز باشد بهتر است) می
گذاریم تا بپزد.
بعد از پختن گوشت، بادمجان و سیب زمینی را اضافه کرده و
با کمی نمک می گذاریم تا بپزد و در آخر کشک را افزوده سرو می کنیم. در
صورت تمایل می توان گوشت، نخود و سیب زمینی را کوبید و بادمجان را در کنار
آن گذشته و آب گوشت را همراه با کشک و نعنا داغ تزئین و سرو کرد.
( کیک کشک بادمجان
- ۹۵/۰۸/۰۹