تفریحی

  • ۰
  • ۰

آبگوشت کشک

آبگوشت کشک

( کیک کشک بادمجان )

مواد لازم

? گوشت گوسفند با استخوان: 500 گرم
? نخود و لوبیا سفید خیس کرده: 1 لیوان
? پیاز: 1 عدد
? زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
? کشک جوشانده: 1 تا 2 لیوان
? بادمجان کوچک سرخ شده: 6 تا 8 عدد
? سیب زمینی: 3 عدد

طرز تهیه

گوشت را در مقداری آب می ریزیم و می گذاریم تا جوش بیاید. سپس کف آن را گرفته همراه با پیاز، نخود، لوبیا، فلفل و زردچوبه (در زودپز باشد بهتر است) می گذاریم تا بپزد.
بعد از پختن گوشت، بادمجان و سیب زمینی را اضافه کرده و با کمی نمک می گذاریم تا بپزد و در آخر کشک را افزوده سرو می کنیم. در صورت تمایل می توان گوشت، نخود و سیب زمینی را کوبید و بادمجان را در کنار آن گذشته و آب گوشت را همراه با کشک و نعنا داغ تزئین و سرو کرد.

( کیک کشک بادمجان

  • ۹۵/۰۸/۰۹
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی