آبگوشت قورمه سبزی
مواد لازم
گوشت گوسفند : 500 گرم
پیاز : 1 عدد
تره فرنگی : 100 گرم
جعفری ساطوری شده : 100 گرم
شنبلیله : 100 گرم
روغن : 1 قاشق سوپخوری
لپه : 75 گرم
طرز تهیه
نیم
کیلو گوشت و یکدانه پیاز خرد نموده پس از سرخ کردن در روغن، در آب بریزید
و ان را بار کنید. سپس 75 گرم لپه در آن ریخته به مجرد اینکه لپه و گوشت
پخته شد، 200 گرم تره، جعفری و شنبلیله (خرد شده) را علیحده در کمی روغن
سرخ نموده در آبگوشت بریزید، سپس سه دانه لیمو عمانی را پاک کرده داخل
آبگوشت ریخته پس از چند دقیقه سر سفره بیاورید.
- ۹۵/۰۸/۰۹