کباب تلخون
مواد لازم
? گوشت چرخ کرده
? پیاز 1 عدد
? سیر 1عدد
? تلخون چند شاخه
? نمک و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه
اول یه دونه پیاز و یه حبه سیر و چند شاخه تلخونو
با هم ریختم توی آسیاب و کاملا خردشون کردم. بعد با گوشتم و نمک و زردچوبه
مخلوط کردم و خوب ورز دادم. بعد به اندازه گردوهای بزرگ از گوشتم جدا کردم
و زدم سر سیخهای چوبی و خواباندم ته ظرف. البته من یه سرخ کن تفال دارم
که چند کار انجام می ده. سرخ کن و پلوپز و بخار پزه. که ماهیتابه سرخ کنش
از جنس چدنه. خیلی چیز خوبیه. هم جنسش و هم شیارهای روی سطحش مانع می شه
که چیزی بهش بچسبه. شما می تونید کف ماهیتابه های تفلون یا چدن بذارید. با
حرارت کم باید بگذارید تا کاملا مغز پخت بشه. و مرتب برشون گردونید تا
کاملا سرخ بشن. می تونید حتی سر سیخ هم نزنید و مثل شامی همینطوری سرخشون
کنید. البته یادتون باشه که در ظرفتونو بذارید و تا کبابتون خودشو کاملا
نگرفته برش نگردونید. درست کنید تا ببینید چه بویی داره.
آموزش و طرز تهیه کباب ماهیتابه ای
- ۹۴/۰۹/۲۲