تفریحی

  • ۰
  • ۰

کباب تلخون

آشپزی

کباب تلخون

مواد لازم


? گوشت چرخ کرده
? پیاز 1 عدد
? سیر 1عدد
? تلخون چند شاخه
? نمک و زردچوبه به میزان لازم


طرز تهیه


اول یه دونه پیاز و یه حبه سیر و چند شاخه تلخونو با هم ریختم توی آسیاب و کاملا خردشون کردم. بعد با گوشتم و نمک و زردچوبه مخلوط کردم و خوب ورز دادم. بعد به اندازه گردوهای بزرگ از گوشتم جدا کردم و زدم سر سیخهای چوبی و خواباندم ته ظرف. البته من یه سرخ کن تفال دارم که چند کار انجام می ده. سرخ کن و پلوپز و بخار پزه. که ماهیتابه سرخ کنش از جنس چدنه. خیلی چیز خوبیه. هم جنسش و هم شیارهای روی سطحش مانع می شه که چیزی بهش بچسبه. شما می تونید کف ماهیتابه های تفلون یا چدن بذارید. با حرارت کم باید بگذارید تا کاملا مغز پخت بشه. و مرتب برشون گردونید تا کاملا سرخ بشن. می تونید حتی سر سیخ هم نزنید و مثل شامی همینطوری سرخشون کنید. البته یادتون باشه که در ظرفتونو بذارید و تا کبابتون خودشو کاملا نگرفته برش نگردونید. درست کنید تا ببینید چه بویی داره.

آموزش و طرز تهیه کباب ماهیتابه ای

  • ۹۴/۰۹/۲۲
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی