آموزش و طرز تهیه پیتزا تخم مرغی | آموزش آشپزی | طرز تهیه پیتزا تخم مرغی
مواد لازم
تخممرغ هفت عدد
پنیر پیتزا دو کاسه ماستخوری
گوشت چرخکرده یک کاسه ماستخوری
روغن نصف فنجان
رب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری
زعفران یکچهارم قاشق چایخوری
پیاز دو عدد
نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار کافی
جعفری خردکرده دو قاشق غذاخوری
کنسرو نخودفرنگی نصف فنجان
با این مقدار مواد لازم بهاندازه یک ماهیتابه بزرگ از «پیتزا تخممرغی» خواهیم داشت.
آشنایی با روش تهیه پیتزا
دو عدد پیاز را در نصف فنجان روغن سرخ کرده، کمی زردچوبه به آن اضافه میکنیم. نصف پیازداغ (بدون روغن) را جدا کرده، کنار میگذاریم. دو قاشق رب گوجه را در یک فنجان آب حل میکنیم و در بقیه پیازداغ تفت میدهیم. سپس گوشت چرخکرده، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کرده، تفت میدهیم.
نصف فنجان کنسرو نخودفرنگی را اضافه میکنیم تا مایه گوشتی آماده شود. سپس ماهیتابه را کمی کج میکنیم تا روغن آن جدا شود.
هفت عدد تخممرغ، دو قاشق جعفری خردکرده، زعفران آب کرده، پیازداغ جدا کرده، کمی نمک و فلفل را مخلوط کرده، هم میزنیم تا مایه تخممرغی به دست آید.
روغن مایه گوشتی را جدا کرده، در یک ماهیتابه بزرگ روی شعله میگذاریم. سپس مایه تخممرغی را اضافه کرده، در ماهیتابه را برای مدت 5 الی 10 دقیقه میگذاریم تا تخممرغها تقریباً بسته شوند.
کمی پنیر سپس مایه گوشتی را اضافه میکنیم و روی آن را دوباره پنیر میریزیم.
در ماهیتابه را برای مدت 5 الی 10 دقیقه میگذاریم تا پنیر ذوب شود. اکنون شعله را خاموش میکنیم.
پیتزا تخممرغی را در دیس کشیده سپس آن را برش میزنیم تا آماده پذیرایی شود.
آموزش و طرز تهیه پیتزا تخم مرغی
- ۹۴/۱۰/۲۳