تفریحی

  • ۰
  • ۰

آموزش و نحوه درست کردن تارت پرتقال

آموزش و نحوه درست کردن تارت پرتقال

آشپزی

مواد لازم

زرده تخم‌مرغ                            دو عدد
کره                                       150 گرم
آرد                                        2?5 پیمانه
بیکینگ پودر                             نصف قاشق چایخوری
پودر قند                                 نصف پیمانه
وانیل                                   4/1 قاشق چایخوری
نمک                                     8/1 قاشق چایخوری
آب خنک                               به میزان لازم

طرز تهیه

آرد ،بکینگ پودر،پودر قند،وانیل و نمک  را با هم مخلوط کرده با کمک نوک انگشت کره قطعه قطعه شده را به خورد مواد می‌دهیم. بعد از آن‌که به شکل خرده نان در آمد، زرده را اضافه می‌کنیم. سپس آب خنک را با قاشق چایخوری آنقدر اضافه می‌کنیم تا خمیر نرمی به ما بدهد. خمیر را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال استراحت می‌دهیم. سپس آن را در قالب‌های کوچک تارت پهن کرده کف قالب‌ها را با چنگال سوراخ می‌کنیم و در فر با حرارت 160 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 دقیقه می‌پزیم. بعد از خنک شدن داخل تارت‌ها را با خامه فرم گرفته و فیله پرتقال پر می‌کنیم.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-126.html

میهن گرام

  • ۹۵/۰۳/۱۰
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی