تفریحی

  • ۰
  • ۰

آموزش و نحوه درست کردن املت هاوایی

آموزش و نحوه درست کردن املت هاوایی

آشپزی:

مواد لازم

جوانه ماش                                  1 پیمانه
ذرت کنسروی                               1 پیمانه
هویج                                          2 عدد
بادمجان                                      2 عدد
فلفل دلمه ای                               2/1 عدد
قارچ                                           200 گرم
پیاز                                            2 عدد
تخم مرغ                                     4 عدد
روغن مایع                                   2/1 پیمانه
ادویه مخصوص                              1 قاشق چایخوری
نمک                                          مقداری

طرز تهیه

ابتدا قارچ را شسته ورق می کنیم همراه با کمی روغن تفت می دهیم . هویج را نیم پز کرده با بادمجان حلقه شده هر دو را تفت می دهیم . پیاز را سرخ می کنیم .در کاسه ای تخم مرغ ها را شکسته خوب می زنیم نمک و ادویه را اضافه نموده سپس هویج ، بادمجان ،ذرت. پیاز ، قارچ خردشده را همراه با فلفل دلمه ای نگینی خرد و جوانه ماش را به مایه تخم مرغ اضافه می کنیم این ترکیب را خوب مخلوط می کنیم در تابه ای روغن را داغ می کنیم مایه کوکو رااز هر دو طرف سرخ می کنیم و بعد با گوجه فرنگی و خیار شور و لیمو ترش تزئین می کنیم .

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-125.html

املت

  • ۹۵/۰۳/۱۰
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی